Εβελίνα Νικόλιζα: «Καμαρώνω την κατσίκα του γείτονα»
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: «Καμαρώνω την κατσίκα του γείτονα»

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση και αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή.

Επίσης, ανέφερε αν προβλέπονται διακοπές και όσα την ξεκουράζουν μέσα στην ημέρα.

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτά που έχουν έρθει στον δρόμο μου μέχρι τώρα, αλλά, αφού με πιέζετε, θα σας πω... Θα ήθελα πολύ να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή!

Λατρεύω τα ταξίδια και το να μπορέσω μέσα από τη δουλειά μου να γνωρίσω καινούργια μέρη, ανθρώπους, πολιτισμούς και να νιώθω ότι μέσα από την κάμερα έχω και τους τηλεθεατές μαζί μου, σε αυτό το ταξίδι; μου αρέσει πολύ ως ιδέα.

Μοιράζεσαι πιο εύκολα τα προσωπικά σου θέματα, όπως τον χωρισμό σου, στο YouTube παρά στην τηλεόραση ή σε συνεντεύξεις. Αισθάνεσαι πιο άνετα στην πλατφόρμα;

Το YouTube ήταν αυτό που ήρθε πρώτα στη ζωή μου. Νιώθω ότι εκεί είναι η βάση μου. Είναι ένα μέρος όπου Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, με έναν τρόπο! Επιλέγω μόνη μου τα θέματα, μόνη μου γυρίζω τα βίντεο, μόνη μου τα μοντάρω κ.λπ.

Αλλά είμαι πολύ τυχερή, γιατί οι συνδρομητές μου είναι μια πολύ υγιής κοινότητα, που μεγαλώνουμε μαζί και υπάρχει πολλή αγάπη. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν μαζί μου σε μεγάλες χαρές σε μετακομίσεις στον χωρισμό μου -όπως κι εγώ προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όταν επικοινωνούν μαζί μου- οπότε υπάρχει κάτι που μας δένει, χωρίς να γνωριζόμαστε ακριβώς.

Με τη μουσική σε τι φάση σε βρίσκουμε;

Φέτος κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι σε μουσική του Κλεάνθη Κωνσταντινίδη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού με τίτλο «Σου λέω αλήθεια» και είμαι πολύ τυχερή και περήφανη γι' αυτό.

Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας φέτος με το «Just the 2 of us», το «Καλύτερα δε γίνεται» και το «Τι φάση;» τα μουσικά έμειναν λίγο στην άκρη, αλλά σκοπεύω να τα ξαναπιάσω τώρα το καλοκαίρι. Μου έλειψε πολύ να τραγουδώ.

Η τηλεόραση είναι ανταγωνιστικό μέσο. Εσύ;

Καθόλου. Από μικρή δεν ήμουν. Αυτό είναι και καλό και κακό, καμιά φορά σε βάζει περίεργα μονοπάτια και άλλες φορές σε κάνει καλύτερο. Καμαρώνω την κατσίκα του γείτονα, όταν βλέπω ότι την προσέχει και τη μεγαλώνει με αγάπη. Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο σε καλό μου έχει βγει.

Διακοπές προβλέπονται;

Προβλέπονται, αλλά όχι πολλά πράγματα. Επειδή ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια φέτος, από πολλές απόψεις, νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε να αποσυνδεθούμε για λίγες ημέρες.

Τι σε ξεκουράζει μέσα στην ημέρα;

Ο σκύλος μου ο Λουκουμάς, που είναι άνθρωπος και δεν το ξέρει, το να ακούω μουσική και οι φίλοι μου. Πολλές φορές και το να βάζω πλυντήριο, αλλά μη με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω ιδέα!

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved