Μαρία Χάνου: «Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση»
Showbiz

Μαρία Χάνου: «Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση»

Η Μαρία Χάνου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Βέλη μέσα από την αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς είναι η συνεργασία της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και πώς θα τους δούμε ως ζευγάρι τη νέα χρονιά.

Η σειρά πήρε το πράσινο φως για 10η χρονιά, μπαίνοντας στη λίστα με τα μακροβιότερα σίριαλ. Πώς αισθάνεσαι;

Πλέον είμαστε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα, που όλοι έχουμε κοινό στόχο να βγει το επεισόδιο. Νιώθουμε οικειότητα κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία είναι σε αυτή τη σειρά, με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους. Η αρχή, βέβαια, δεν ήταν εύκολη. Επρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτής της αξιόλογης παρέας.

Η συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη πώς είναι;

Με τον Σπύρο πλέον πάμε για την 6η σεζόν! Καταλαβαίνεις ότι είναι υπέροχο ως συνθήκη. Στην παρέα μας έχει προστεθεί και ο Τόλης Παπαδημητρίου και το κλίμα είναι καταπληκτικό. Εχουμε αποκτήσει κοινό κώδικα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Πώς θα σας δούμε ως ζευγάρι τη νέα χρονιά;

Σίγουρα θα έχουμε το μωρό μας, οπότε θα αλλάξουν οι προτεραιότητές μας και πλέον νομίζω ότι όλη η ζωή μας ως ζευγάρι θα περιστρέφεται γύρω από αυτό.

Τι σου λένε στον δρόμο;

Το ότι απολαμβάνουν να με παρακολουθούν, ότι γελάνε και ταυτίζονται. Μου λένε πολλές κοπέλες ότι το ίδιο ζούσαν με τον σύντροφό τους. Με νιώθουν οικείο πρόσωπο και αυτό δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά σε αυτή τη δουλειά. Ενα ακόμη πολύ ωραίο είναι ότι με συναντούν παιδάκια και μου λένε «κάτω η πατριαρχία» και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά.

Σε μία σειρά που κάνει πρωταθλητισμό, κοιτάς την τηλεθέαση;

Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση. Ομως θέλω να ξέρω ότι πορευόμαστε καλά και ο κόσμος μάς παρακολουθεί. Θέλω να ξέρω ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μας, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα άλλες φορές τα νούμερα ανεβαίνουν περισσότερο, άλλες κατεβαίνουν λίγο, όμως η «Μουρμούρα» έχει ένα σταθερό κοινό και αυτό αξίζει.

Μετά τη «Μουρμούρα», τι θα ήθελες να κάνεις;

Συγκεκριμένα δεν ξέρω! Θέλω να κάνω σειρές όπου το σενάριο θα είναι ωραίο και οι συντελεστές αξιόλογοι. Α, και σίγουρα έναν ρόλο που να μη θυμίζει τη Βέλη.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved