Μαρία Χάνου: «Η Βέλη έχει και το στοιχείο της ζήλιας και της γκρίνιας που τα είχα μικρότερη»
Showbiz

Μαρία Χάνου: «Η Βέλη έχει και το στοιχείο της ζήλιας και της γκρίνιας που τα είχα μικρότερη»

Η Μαρία Χάνου ήρθε ως τηλεοπτική Βέλη να συστηθεί στο κοινό και να γίνει εξαιρετικά αγαπητή.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν πιστεύει πως θα την ακολουθεί αυτός ο ρόλος από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και αν βρίσκει σημεία που την ενώνουν με την ηρωίδα της.

Ο ρόλος της Βέλης πιστεύεις ότι θα σε ακολουθεί;

Αυτά τα καταλαβαίνεις εφόσον τελειώσει κάτι, εκεί αντιλαμβάνεσαι το πόσο σε έχει χαρακτηρίσει ο ρόλος. Θα το ήθελα, όμως. Την έχω αγαπήσει πολύ αυτή την ηρωίδα.

Βρίσκεις σημεία που σας ενώνουν;

Υπάρχουν κοινά σημεία στους χαρακτήρες μας. Είμαι κι εγώ αυθόρμητη, θέλω να είμαι εκεί για τους φίλους και τον άνθρωπό μου. Η Βέλη έχει και το στοιχείο της ζήλιας και της γκρίνιας που τα είχα μικρότερη και προσπαθώ να τα αποβάλω.

Η μαμά (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και ο μπαμπάς (Ταξιάρχης Χάνος), καταξιωμένοι ηθοποιοί, τι σου λένε για όλα αυτά που καταφέρνεις;

Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον που περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά. Δεν είναι βέβαια ένα εύκολο επάγγελμα, θέλει γερό στομάχι, είναι μια δουλειά γεμάτη άγχος και πίεση. Οπότε οι γονείς μου παρακολουθούν αυτή την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου, με υπερηφάνεια και χαρά.

Νομίζω ότι είσαι από τις περιπτώσεις παιδιών με επώνυμους γονείς που δεν μας έκανες πολύ να σταθούμε σε αυτό το στοιχείο, αλλά να μιλάμε για τη Μαρία ως ηθοποιό.

Είναι σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη να κρίνεται για την προσωπική του παρουσία και δουλειά. Εννοείται ότι κουβαλώ τους γονείς μου, όλοι τούς κουβαλάμε. Ομως αυτό είναι κάτι προσωπικό, δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι, να με ξέρουν από την πορεία των γονιών μου, αλλά από τη δική μου.

Μήπως έχει να κάνει και με τον τρόπο που το διαχειρίστηκες εσύ;

Ισως έχει να κάνει και με αυτό. Στις πρώτες συνεντεύξεις όμως οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τους γονείς μου. Με πείραζε, για να είμαι ειλικρινής. Ενιωθα περίεργα και αμήχανα. Καταλάβαινα γιατί συμβαίνει, ένιωθα το ενδιαφέρον, αλλά ένιωθα κάπως.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved