Η Μαρία Χάνου μιλά πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή - Είναι σε σχέση
Showbiz

Η Μαρία Χάνου μιλά πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή - Είναι σε σχέση

Η Μαρία Χάνου έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Βέλης στην αγαπημένη «Μουρμούρα» του ALPHA.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τα καλοκαιρινά σχέδια της και για το αν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή.

Πώς είδες τη μαμά (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) στο «Masked Singer» σε ένα νέο για εκείνη ρόλο;

Την καμαρώνω, χαίρομαι που είναι αυθόρμητη και παράλληλα μία ηθοποιός φωτεινή, με κύρος και ουσία. Θέλω να κάνει επιλογές που της αρέσουν. Ο,τι και να κάνει είναι πολύ ωραία!

Πλάνα καλοκαιρινά υπάρχουν;

Εγώ κάνω περιοδεία με τον «Ματωμένο γάμο», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, σε πρωτότυπη μουσική Αλκίνοου Ιωαννίδη. Εχουμε ρίξει πολλή δουλειά και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου αυτός ο ρόλος, γιατί πάντοτε με συγκινούσε πολύ.

Μέσα στο καλοκαίρι θα βρω και λίγο χρόνο για διακοπές γιατί από τα τέλη Αυγούστου θα ξαναμπούμε στα γυρίσματα για τη σειρά και σε πρόβες για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς θα ανέβει το έργο «Οι εύθυμες κυράδες».

Χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει;

Προσπαθώ, είναι μία απαιτητική επαγγελματικά περίοδος, αλλά νομίζω το ήθελα μετά τις καραντίνες. Οταν πάντως βρίσκω χρόνο, θέλω να πηγαίνω θερινό σινεμά, θέλω να βλέπω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον άνθρωπό μου.

Από όσο καταλαβαίνω είσαι σε σχέση. Δεν έχουμε δει φωτογραφία Instagram ούτε σε κάποιο περιοδικό…

Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν έχω βρει τον τρόπο να επικοινωνώ μέσα από αυτό το μέσο. Νιώθω αμηχανία. Γενικά δεν έχει τύχει πάντως, δεν κρύβω κάτι σαφέστατα. Είμαι καλά και ας μείνουμε σε αυτό.

Σε προσωπικό επίπεδο ποια είναι τα όνειρά σου; Θες οικογένεια, θες απλά να μεγαλώνεις όμορφα;

Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Οταν είμαι σε ένα περιβάλλον που νιώθω ασφάλεια, τα αφήνω να έρθουν μόνα τους όλα. Θέλω να ζήσω τη στιγμή.

Στόχος μου είναι η προσωπική εξέλιξη και καλλιέργεια, να πετύχω αυτά που θέλω, όλα τα άλλα έρχονται. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Ομως θέλω να αισθάνομαι δημιουργική, να δουλέψω σε ωραίες ιδέες.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved