Άνα Μπεατρίς Μπάρος: «Η μητέρα μου ήταν αυστηρή μαζί μου, όμως με έκανε δίκαιη και ταπεινή»
Showbiz

Άνα Μπεατρίς Μπάρος: «Η μητέρα μου ήταν αυστηρή μαζί μου, όμως με έκανε δίκαιη και ταπεινή»

Η Άνα Μπεατρίς Μπάρος δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 26 χρόνια.

Το μόντελινγκ ήταν μια φυσική επιλογή για εκείνη, όχι μόνο λόγω εμφάνισης και αναλογιών, αλλά και γιατί είναι μια δουλειά που πραγματικά λατρεύει.

Aμέτρητα κλικ, πάνω από 200 εξώφυλλα, χιλιόμετρα πασαρέλας, εκατοντάδες διαφημιστικά, συνεργασίες με κορυφαίους φωτογράφους και σχεδιαστές, συμμετοχή σε ταινίες και παγκόσμιες καμπάνιες.

Πώς είναι τελικά η ζωή ενός αληθινού supermodel; «Το μόντελινγκ είναι μια φανταστική δουλειά: έχεις πρόσβαση στα μεγαλύτερα πάρτι, μιλάς και συνεργάζεσαι με ενδιαφέροντες ανθρώπους, σε περιποιούνται οι καλύτεροι επαγγελματίες.

Ταξιδεύεις στον κόσμο, γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες και εκπαιδεύεσαι σε τόσες πολλές διαφορετικές συμπεριφορές και αντιλήψεις. Ταυτόχρονα όμως, είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά.

Δύσκολη και μοναχική. Χάνεις σημαντικές στιγμές από τις ζωές αγαπημένων σου ανθρώπων, ξεχνάς πού μένεις, δεν υπάρχουν αργίες, οικογενειακά τραπέζια, χρόνος για τον εαυτό σου και διακοπές. Για να γίνεις πραγματικό supermodel πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό. Ασφαλώς οι αναλογίες και η ομορφιά μετρούν, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που θα σε ανεβάσουν στην κορυφή. Χρειάζονται σεβασμός, ταπεινότητα και δυνατό στομάχι».

Η μόδα αλλάζει κάθε σεζόν, αλλά τα τελευταία χρόνια αλλάζει προς το καλύτερο, με νέες εικόνες να εμπλουτίζουν την παγκόσμια fashion βιομηχανία. «Η συμπεριληπτικότητα είναι ζητούμενο. Είναι ένα τεράστιο και μόνο θετικό βήμα για την ανθρωπότητα, τη νεολαία και τη βιομηχανία της μόδας. Είναι καταπληκτικό να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εικόνες με τις οποίες μπορεί κανείς να ταυτιστεί.

Δεν χρειάζεται και ούτε είναι δυνατό να έχουν όλοι τις ίδιες αναλογίες. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω να αναδεικνύεται η μοναδικότητα, να υπάρχει ρεαλισμός. Αυτή είναι η αληθινή ζωή!». Βέβαια, υπάρχουν και τα λιγότερο φωτεινά σημεία στην υπόθεση «supermodel».

Ναι, μπορεί οι «ντιβίστικες» συμπεριφορές να είναι κουραστικές και κατάλοιπο παλιότερων εποχών, όμως τα μοντέλα-σταρ εξακολουθούν να προ[1]ηγούνται της φήμης τους και τις περισσότερες φορές αυτή η φήμη δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική. «Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ντίβα”.

Οταν οι άνθρωποι έχουν περίεργη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας, αυτό είναι κάτι που με ξενίζει. Θέλουμε απλώς όλοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα και πρέπει να δουλεύουμε ως μια ομάδα ενωμένη για να αναδείξουμε τα προσόντα μας στο έπακρο. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Οταν είσαι ντίβα απλώς δυσκολεύεις τις ζωές πολλών ανθρώπων και τίποτα παραπάνω. Εχει να κάνει με το πώς έχεις μεγαλώσει, ποιες είναι οι αρχές που έχεις πάρει από την οικογένειά σου. Η μητέρα μου θεωρώ ότι ήταν αυστηρή μαζί μου, όμως με έκανε δίκαιη και ταπεινή.

Προέρχομαι από μια μεσαίας τάξης οικογένεια στη Βραζιλία και αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Εχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με μοντέλα που είχαν υποτιμητική ή σνομπ συμπεριφορά. Κι αυτό είναι κάτι που μέχρι και τώρα δεν μπορώ να δεχτώ και είναι αδύνατον να μην πάρω θέση όταν διακρίνω μια αδικία».

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved