Άνα Μπεατρίς Μπάρος: «Η νέα μου καριέρα είναι να είμαι μητέρα»
Showbiz

Άνα Μπεατρίς Μπάρος: «Η νέα μου καριέρα είναι να είμαι μητέρα»

Το 2016 η Βραζιλιάνα καλλονή, Άνα Μπεατρίς Μπάρος, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Καρίμ Ελ Σιάτι, στη Μύκονο, και το γιόρτασε με ένα τριήμερο πάρτι που αναπολεί με νοσταλγία.

Ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους -συγγενείς και καλοί φίλοι- ήταν τα διάσημα μοντέλα Κένζα Φουράτι, Αντριάνα Λίμα και οι συν-Αγγελοί της από τη Victoria’s Secret Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Ιζαμπέλι Φοντάνα, που ήταν και παράνυμφοί της. «Η Μύκονος είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο! Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος όπου θα ήθελα να παντρευτώ.

Η οικογένεια του συζύγου μου έχουν σπίτι εκεί και αγάπησα το νησί από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο λιμάνι». Για τη μεγάλη μέρα η Ανα Μπεατρίς Μπάρος είχε επιλέξει μια custom τουαλέτα Valentino, που, όπως λέει, είναι ο αγαπημένος της οίκος, με οριζόντιες σειρές από διάφορες δαντέλες και ένα πολυτελές μακρύ πέπλο.

«Εχω συνεργαστεί με αμέτρητους σχεδιαστές μόδας, πραγματικούς καλλιτέχνες, αλλά την πρώτη φορά που περπάτησα για τον οίκο Valentino μαγεύτηκα.

Εκείνη τη στιγμή υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν παντρευτώ το νυφικό μου θα είναι διά χειρός Βαλεντίνο». Με τον σύζυγό της ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Τον γνώρισε ένα βράδυ σε κάποιο κλαμπ στη Νέα Υόρκη και από την πρώτη στιγμή λέει πως ήξερε ότι θα γίνει ο άντρας με τον οποίο θα έφτιαχνε οικογένεια.

Η καταγωγή του Καρίμ Ελ Σιάτι από τη μεριά της μητέρας του την έκανε να γνωρίσει την Ελλάδα μέσα από τα δικά του μάτια - και να την ερωτευτεί. «Ερχομαι στην Αθήνα εδώ και 11 χρόνια, από τότε που γνώρισα τον σύζυγό μου, οπότε γνωρίζω πολλές γωνιές της Αθήνας.

Εχω κάνει όλα όσα κάνει συνήθως μια τουρίστρια: βόλτες στην Πλάκα, φωτογραφίες στην Ακρόπολη, φαγητό σε κρυφές ταβέρνες, κολύμπι στη Βουλιαγμένη, clubbing στην παραλιακή, ψώνια στην αγορά της Γλυφάδας».

Ναι, η Ελλάδα είναι το σπίτι της, ένα λιμάνι όπου, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, «έχει δέσει για τα καλά».

Η σημερινή ζωή της είναι σίγουρα πιο ήρεμη από την εποχή του εντατικού μόντελινγκ. Αυτή την εποχή μένει στη Βούλα πλημμυρισμένη από παιδικά γέλια, συντροφική αγάπη, πολλά ταξίδια και δείπνα με καλούς φίλους.

«Γεννήθηκα Βραζιλιάνα αλλά είμαι Ελληνίδα στην καρδιά. Οι Ελληνες, όπως και οι Βραζιλιάνοι, είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και αγαπούν την οικογένειά τους. Είμαστε πολύ κοινωνικοί εγώ και ο σύζυγός μου.

Απολαμβάνω να οργανώνω μικρές συγκεντρώσεις στο σπίτι μας. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, την οποία θεωρώ την πιο νόστιμη και υγιεινή στον κόσμο. Τα θαλασσινά, τα λαχανικά... το αγαπημένο μου πιάτο είναι οι λαχανοντολμάδες! Εχω αποκτήσει πλέον τον δικό μου κύκλο στην Ελλάδα, φίλους καρδιάς, μια νέα οικογένεια. Είμαι ευτυχισμένη εδώ».

Η Ανα Μπεατρίς έχει δύο υπέροχους γιους, που με καμάρι δείχνει σε φωτογραφίες. Ο Καρίμ Τζούνιορ είναι 4,5 ετών και ο Αλεξάντερ είναι-2,5 ετών. «Η νέα μου καριέρα είναι να είμαι μητέρα.

Και οι δύο γιοι μου μιλούν άπταιστα ελληνικά, εγώ το προσπαθώ ακόμα. Βρίσκομαι πάντα εκεί για τα παιδιά μου. Είμαι αρκετά αυστηρή μητέρα όμως. Θέλω οι γιοι μου να μάθουν να σέβονται, να εργαστούν σκληρά, να είναι ευτυχισμένοι με τις αποφάσεις της ζωής τους, να ταξιδέψουν και να είναι σωστοί και Καλοί άνθρωποι».

«Βλέπω τις ρυτίδες μου και είμαι χαρούμενη, αυτές οι γραμμές είναι όλες μου οι αναμνήσεις. Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά στην καθημερινότητα απέχω μακράν από την εικόνα μου που βλέπετε στα περιοδικά. Θέλω να μεγαλώσω με χάρη, φυσικά. Μου αρέσει ο εαυτός μου», είπε.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved