Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δυο βιασμούς – Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τους άλλους δυο
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δυο βιασμούς – Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τους άλλους δυο

Ένοχος για δυο από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, μετά από διάσκεψη περίπου τεσσάρων ωρών καταδίκασε τον κατηγορούμενο για τον βιασμό δυο ανηλίκων ενώ τον αθώωσε, λόγω αμφιβολιών, για την μια περίπτωση βιασμού ανηλίκου και ομόφωνα αθώος για την κατηγορία του βιασμού ενός ενήλικου άνδρα.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για την υπόθεση του 16χρονου αγοριού που κατήγγειλε ότι βιάστηκε το 2011 κατά πλειοψηφία 5 έναντι δύο.

Tο δικαστήριο έκρινε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη αθώο για την υπόθεση του ενήλικα άνδρα που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τέσσερις ενόρκους να τον απαλλάσσουν λόγω αμφιβολιών.

Να σας θυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας της έδρας, Κωνσταντίνος Κούντριας, είχε ήδη εισηγηθεί προς τους δικαστές να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο για τις τρεις από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού, ζητώντας την απαλλαγή του μόνο για την υπόθεση του ενήλικα, ο οποίος παρά την απόφαση για βίαιη προσαγωγή του επέλεξε να μην εμφανιστεί στο ακροατήριο για να υποστηρίξει όσα είχε καταγγείλει στις δικαστικές αρχές.

Την σκυτάλη της ακροαματικής διαδικασίας πήρε η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία αιτείται την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Παρόντες στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας στην υπόθεση Λιγνάδη ήταν και οι βουλευτές, Σία Αναγνωστοπούλου, Κρίτων Αρσένης και Κλέων Γρηγοριάδης, o αδερφός του και η Έλενα Κούρκουλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved