Showbiz

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Νάσο Παππά και την Αννα Ρεζάν;

Ο Νάσος Παππάς και η Άννα Ρεζάν, που τους συνδέει κοινή πορεία έχοντας και οι δύο μεταβεί για σπουδές στο Λος Αντζελες, επέστρεψαν πρόσφατα στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και για να παραστούν στην πρεμιέρα της ταινίας «Showbitch» του Νίκου Ζερβού, όπου πρωταγωνιστούν.



Αίσθηση προκάλεσαν όμως οι σκηνές κατά τις οποίες οι δύο ηθοποιοί ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στη διάρκεια της ταινίας. Φιλιά που είναι τόσο αληθοφανή, ώστε πολλοί κάνουν λόγο για new love in town. H Άννα, η οποία έπαιξε πρόσφατα στην ταινία «La commedia di Amos Poe» μαζί με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, ενώ σύντομα κυκλοφορεί και το νέο τραγούδι της με τίτλο «Let There Be Rain», όταν τη ρωτούν σχετικά με το αν πλέχτηκε ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Νάσο, χαμογελάει αινιγματικά.

Δεν επιβεβαιώνει, πλην όμως δεν διαψεύδει κιόλας τις φήμες περί σχέσης με τον συμπρωταγωνιστή της, τον οποίο αποκαλεί «αξιολάτρευτο» και «πολύ σοβαρό παιδί». Όπως λέει χαρακτηριστικά, «υπήρξε χημεία μεταξύ μας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων» αλλά... μέχρις εκεί!

Όσο για τον Νάσο, και εκείνος αφήνει ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με το είδος της σχέσης μεταξύ τους. Εκτός του ότι τονίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως πέρασε υπέροχα μαζί της στο «Showbitch», από την άλλη, λέει και ξαναλέει πόσο καλό παιδί είναι. Tα συμπεράσματα, δικά σας!

Πηγή: Espresso

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved