Ο Μαρτίκας μιλάει για την αντίδραση της Αντωνά στο άκουσμα του αποτελέσματος
Showbiz

Ο Μαρτίκας μιλάει για την αντίδραση της Αντωνά στο άκουσμα του αποτελέσματος

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του φετινού Survivor, όπου κατάφερε να παραμείνει για έξι μήνες.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς αισθάνεται που κέρδισε το έπαθλο ο Στάθης Σχίζας, ενώ σχολίασε την αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά.

Κέρδισε ο Στάθης Σχίζας. Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι κάτι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά.

Πώς σου φάνηκε η αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά, στο άκουσμα του αποτελέσματος; Έγινε viral.

Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση.

Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ έχασε. Εκείνος, όμως —προς τιμήν του—, αντέδρασε φυσιολογικά.

Είχες στρατηγική στο «Survivor»;

Δεν μπήκα με στρατηγική, δεν είχα ιδέα πού πήγαινα. Οι στρατηγικές προκύπτουν στην πορεία και εξαρτώνται από τα γεγονότα και τους χαρακτήρες. Στρατηγική σημαίνει να μπορώ να κρατηθώ σε ένα παιχνίδι, να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό.

Είναι σημαντικό να μην περνά απαρατήρητη η παρουσία σου. Αν έχεις μόνο lovers και όχι και haters, μάλλον δεν έχεις κάνει κάτι σπουδαίο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο εαυτός μου.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved