Βάνα Μπάρμπα: Η ανατριχιαστική ανάρτηση για την απώλεια της αδερφής της
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: Η ανατριχιαστική ανάρτηση για την απώλεια της αδερφής της

Σπαρακτική η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τα τρία χρόνια από την απώλεια της αδερφή της.

Η ηθοποιός με αφορμή τα τρία χρόνια από το θάνατο της αδερφή της, μοιράστηκε τις σκέψεις της και η ανάρτησή της ραγίζει καρδιές καθώς περιγράφει τις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες αδερφούλα μου γλυκιά. 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια. 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται. Εκτός την απώλεια. Τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά .δεν καταλαβαίνει πια. Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια ..και με ρώτησε... γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα. Γιατί γκρίζα ..δεν είναι μάνα, όλα καλά είναι, την αγκάλιασα και ησύχασε… ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ. Να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω. Ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη ..τη μάνα μας κορίτσι μου. Βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ’ αγαπώ, πάντα μαζί», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Δες την ανάρτησή της

«Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ: εγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια. Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για την αδερφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved