Βανδή – Μπισμπίκης: Μαζί στην Αράχωβα! Η φωτό και η αποκάλυψη για το ταξιδάκι τους
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Μαζί στην Αράχωβα! Η φωτό και η αποκάλυψη για το ταξιδάκι τους

Μαζί στην Αράχωβα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης!

Παρ' όλο που στο ξεκίνημα της σχέσης τους πριν από περίπου ένα χρόνο τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό, πλέον οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους δίχως να κρύβονται.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από το ταξιδάκι τους στο μαγεμένο αυτό τόπο με την ίδια να αποκαλύπτει μάλιστα πως αυτό το ταξίδι το είχε ονειρευτεί χειμώνα και το έκαναν κατακαλόκαιρο, όπως γράφει.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις νοστιμιές σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια της περιοχής και πόζαραν με τη γυναίκα που έβαλε όλο της το ταλέντο στα πιάτα που τους ετοίμασε!

Δες τη νέα τους φωτό στη gallery

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή.

Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός μιλώντας για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved