Μαρία Ανδρούτσου: Αποθέωση τώρα! Δείτε την να ποζάρει με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και θα τα χάσετε
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Αποθέωση τώρα! Δείτε την να ποζάρει με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και θα τα χάσετε

H Μαρία Ανδρούτσου στα 52 της χρόνια έχει σιλουέτα που θα τη ζήλευαν πολλές εικοσάρες!

Η ηθοποιός με γυμναστική και διατροφή απέκτησε το κορμί και έχει καταφέρει να διατηρείται σε άψογη φόρμα εδώ και χρόνια!

Η ηθοποιός απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις βουτιές της φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και… πόζαρε στο γρασίδι, ενώ σχολίασε στο instagram της, όπου πόσταρε την φωτογραφία: «Τα όνειρα μου είναι μεγαλύτερα από τους φόβους μου💜👑🌞».

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει αξιοζήλευτη σιλουέτα τα τελευταία χρόνια και έχει αποκαλύψει πολλές φορές τα μυστικά της!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;".

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα.

Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

Η Μαρία Ανδρούτσου όχι μόνο τρέφεται υγιεινά αλλά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Εμείς την είδαμε με μαύρο μπικίνι και... χωρίς καμία επεξεργασία και... τα χάσαμε! Δείτε την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved