Η αντίδραση Λιγνάδη όταν άκουσε την απόφαση αποφυλάκισής του! Καρέ καρέ όσα έγιναν στο δικαστήριο
Showbiz

Η αντίδραση Λιγνάδη όταν άκουσε την απόφαση αποφυλάκισής του! Καρέ καρέ όσα έγιναν στο δικαστήριο

Ικανοποιημένος από την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να δεχτεί την αίτηση αναστολής της ποινής των 12 ετών που έλαβε για την καταδίκη του για δύο βιασμούς είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μπορεί να καταδικάστηκε για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορούνταν, όμως σύμφωνα με το δικαστήριο και ύστερα από την αίτηση αναστολής της ποινής του από τον Αλέξη Κούγια, τον δικηγόρο του, θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα. Επίσης χρειάζεται να καταβάλλει εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Το δικαστήριο μετά από σχεδόν τρεις ώρες, αποτιμώντας τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών. Η ενοχή του έρχεται χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τις δυο υποθέσεις βιασμού 17χρονων αγοριών και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών κατά πλειοψηφία καθώς η πρόεδρος, μια σύνεδρος και ένας ένορκος είχαν την άποψη ότι πρέπει να του επιβληθεί ποινή 11 ετών.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκανε δεκτή την αποφυλάκισή του, τα χαμόγελα επανήλθαν στο πρόσωπο του ίδιου του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και των οικείων του, ανάμεσά του ο αδελφός του Γιάννης αλλά και η καλή του φίλη Ελένη Κούρκουλα η οποία είχε καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή τελευταία μέρα στα δικαστήρια παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved