Ιωάννα Τούνη -  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλίτσες και φιλάκια μετά το unfollow (Photos & Video)
Showbiz

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλίτσες και φιλάκια μετά το unfollow (Photos & Video)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά το unfollow και το block στο Instagram βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Και μπορεί το ζευγάρι να μην ανέβασε κανένα κοινό instastory, φίλοι τους όμως που ήταν στο πάρτι της Αλεξανδράκη δημοσίευσαν τα τρυφερά ενσταντανέ τους και… οι φήμες περί χωρισμού μετά το unfollow έλαβαν τέλος.

Τα τρυφερά ενσταντανέ παρατήρησε και ο γνωστός λογαριασμός της Soula Glamorous, που πρώτος είχε αποκαλύψει το unfollow που έχει κάνει το ζευγάρι στο Instagram.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα ξανά υπήρχαν φήμες χωρισμού και τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα τις είχαν διαψεύσει και τους είχαμε δει μαζί να κάνουν πρόσφατα διακοπές!

Ο Δημήτρης είχε πει για τις φήμες χωρισμού στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα: « Είμαστε κανονικά μαζί. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εγώ για camping, γιατί μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οπότε ένα σαββατοκύριακο μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό»!

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, το κατάλαβαν λοιπόν και είναι ξανά μαζί!

Μάλιστα χθες εθεάθησαν να πίνουν καφεδάκι στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ ήταν στην Αθήνα στο πάρτι γενεθλίων της καλής τους φίλης, Δήμητρας Αλεξανδράκη

Δείτε τους παρακάτω σε τρυφερά ενσταντανέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved