Μαρία Πετεβή: «Ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο»
Showbiz

Μαρία Πετεβή: «Ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο»

Η Μαρία Πετεβή μέσα από το ρόλο της Ιφιγένειας επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά το ταλέντο της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την καλοκαιρινή περιοδεία αλλά και για την αγάπη της για τη μουσική.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν σε βρίσκει να κάνεις πρόβες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιφιγένειας, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Θα κάνουμε περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας με την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, και θα είμαστε στις 19 και 20 Αυγούστου στην Επίδαυρο. Ξεκινάμε τις παραστάσεις στις 16 Ιουλίου, με πρώτο σταθμό το θέατρο της Ήλιδας.

Θα μας μιλήσεις για το ρόλο σου;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μπήκα στη δουλειά κατά τη διάρκεια των προβών. Έχει κι αυτό την ομορφιά του, είναι ένα ρίσκο όπως όλα τα πράγματα. Είμαι πολύ ανοιχτή στο σύμπαν που λέγεται Ιφιγένεια, θέλω να δω πώς είναι ο κόσμος αυτής της ηρωίδας, και προσπαθώ να ανακαλύψω ψηλαφητά τι θα προκόψει από τη συνάντησή μας.

Προέρχεσαι από μια ευτυχισμένη οικογένεια που αγαπά πολύ τη μουσική.

Πράγματι. Ο πατέρας και ο αδελφός μου είναι μουσικοί, ενώ η αδελφή μου σπούδασε μουσική, αλλά ακολούθησε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Η μητέρα μου επίσης αγαπά πολύ τη μουσική και της αρέσει να τραγουδά.

Εσένα σου αρέσει να τραγουδάς;

Μου αρέσει, αλλά ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο, αν και το έχω κάνει επαγγελματικά για ένα χρόνο. Μόνη μου τραγουδάω ή σιγομουρμουρίζω κάτι συνεχώς. Λατρεύω τη μουσική, είναι για μένα η πιο άμεση τέχνη. Αρκούν δύο νότες για να σε χτυπήσει με τα βέλη της κατευθείαν μέσα, βαθιά. Ο ήχος είναι κάτι μαγικό, δεν εξηγείται με τη λογική. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην ακούσω μουσική.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved