Σπύρος Μαρτίκας για Καραγκούνια: «Δεν θέλω ούτε να προφέρω το όνομά του»
Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας για Καραγκούνια: «Δεν θέλω ούτε να προφέρω το όνομά του»

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τις αντιμαχίες που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια, τις εντάσεις με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη.

Είχες αντιμαχίες και με τον Τάκη Καραγκούνια.

Δεν θέλω ούτε να προφέρω το όνομά του.

Με την Ασημίνα Χατζηανδρέου γιατί τόση ένταση επίσης;

Είναι μια έντονη και δυνατή προσωπικότητα που θέλει να ηγείται. Πολλές φορές, όμως, δεν το έκανε σωστά. Όταν μιλάς με ένα κορίτσι 22 χρονών, προσπαθείς να του μάθεις κάποια πράγματα. Ωστόσο είναι μεγάλη επιτυχία που έφτασε μέχρι το τέλος. Όσο αυστηρός κι αν στεκόμουν, της έδινα ευκαιρίες και την επικροτούσα στα θετικά της.

Προέκυψε όμως και ένα ζήτημα με το σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Ήρθα στην Ελλάδα και έμαθα ότι ο Χρήστος Δάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον μου για μια έκφραση που ειπώθηκε στην καλύβα σε συζήτησή μου με τη Σταυρούλα. Δεν ξέρω πόσο κακό ακούστηκε που είπα ότι ο Χρήστος Δάντης είναι η βιτρίνα της Ασημίνας.

Η ίδια μάς είχε μιλήσει χίλιες φορές για εκείνον. Δεν είναι κακό που ένας επιτυχημένος άνθρωπος τη στήριζε. Δεν παύει όμως να είναι η βιτρίνα της Ασημίνας στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που τη στηρίζει εδώ.

Μήπως το «βιτρίνα» ήχησε άκομψα;

Από πότε είναι άκομψη ή κατακριτέα η λέξη «βιτρίνα»; Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει το καθετί. Καλημέρα λες και μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο επειδή δεν την είπες με τον τρόπο που ο άλλος θα ήθελε να την ακούσει.

Η πρόθεση δεν ήταν κακή και δεν έχω καταλάβει πώς εξέλαβε τα λόγια μου ο Χρήστος Δάντης ή η οικογένεια της Ασημίνας. Η Σταυρούλα, για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα και στον Χρήστο Δάντη πιο άκομψα. Ήταν πιο επιθετική γιατί το θεώρησε προσωπική της υπόθεση, ότι δηλαδή παλεύει μόνη της, χωρίς κάποιον γνωστό ή ευκατάστατο να τη στηρίζει.

Θα του ζητούσες συγγνώμη;

Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη για τη λέξη «βιτρίνα». Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν τον έθιξα.

Μετά από αυτό, η αδελφή σου, Θεοδώρα, αποκάλυψε στο «OPEN Weekend» ότι δέχθηκε κακόβουλα μηνύματα. Πώς το διαχειρίστηκε;

Είπαν στην αδελφή μου να πάθω καρκίνο. Το διαχειρίστηκε με ψυχραιμία, αλλά είναι τραγικό να λέγονται τέτοια πράγματα. Δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε και να γινόμαστε κακοί. Το να ευχόμαστε το κακό του άλλου δεν μας τιμά.

Με τον Χρήστο Δάντη μιλήσατε όταν βρεθήκατε στον τελικό και τον ημιτελικό του «Survivor»;

Βέβαια! Βρεθήκαμε και στο πάρτι του Στάθη μετά τη νίκη του. Ήρθαμε πιο κοντά και είναι όλα μια χαρά. Δεν θα συμβεί κάτι μεταξύ μας δικαστικά.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved