Δημήτρης Λιγνάδης: Πλήρωσε την εγγύηση - Βγαίνει το μεσημέρι από τη φυλακή
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Πλήρωσε την εγγύηση - Βγαίνει το μεσημέρι από τη φυλακή

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίζεται υπό όρους σήμερα, 14 Ιουλίου, αφού πληρώθηκε η εγγύηση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015, θα περάσει το μεσημέρι την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού.

Το δικαστήριο χθες μετά την καταδίκη του αποφάσισε με πλειοψηφία 4 προς 3 ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του, με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης. Η μειοψηφία του δικαστηρίου, δύο ένορκοι και μία δικαστής, έκρινε ότι δεν πρέπει να χορηγηθεί στον καλλιτέχνη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Σημειώνεται πως στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν το ποσό των 30.000 ευρώ καταβλήθηκε και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αναμένεται να αποφυλακιστεί γύρω στο μεσημέρι, όταν εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να υπογραφεί το αποφυλακιστήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved