Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλάει για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και στάζει μέλι
Showbiz

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλάει για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και στάζει μέλι

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να μην κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο του Survivor, βγήκε όμως νικητής στον... έρωτα!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε για τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, για όσα τον κέρδισαν σε εκείνη και πώς αντιμετωπίζει τη διαφορά ηλικίας τους.

Στο «Survivor», ερωτεύτηκες τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ή μήπως όχι;

Από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι όλη η σχέση μου με τη Βρισηίδα αντιμετωπίστηκε με τεράστια καχυποψία και απαξίωση. Γιατί συνέβη αυτό -από τους δημοσιογράφους κυρίως- δεν το καταλαβαίνω.

Έγιναν κάποια σχόλια, όπως «αν ήμουν στη θέση σου, θα το κρατούσα κρυφό και δεν θα το κοινοποιούσα τόσο έντονα με την κάμερα μπροστά», που με ενόχλησαν. Να επισημάνω εδώ ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό.

Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία - γιατί το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν.

Ησαστε όμως αρκετά διαχυτικοί μπροστά στις κάμερες.

Ημαστε, αλλά άργησε να έρθει αυτό. Δεν υπήρχε λόγος να κρυφτούμε. Ξέραμε καλά ότι θα προκαλέσουμε συζητήσεις, αλλά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ελεύθερος ήμουν, ελεύθερη ήταν και δεν έχω καμία υποχρέωση να απολογηθώ.

Τι σε κέρδισε στη Βρισηίδα;

Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής.

Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε.

Η Βρισηίδα δήλωσε στο Hello! ότι είσαι ευκαιρία για ένα νέο μέλλον. Εσύ πώς φαντάζεσαι το μέλλον μαζί της;

Το μέλλον χτίζεται. Μέχρι τώρα το χτίζουμε αρκετά καλά και ο ένας προσπαθεί να καταλάβει τον άλλο. Για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, η πρώτη προϋπόθεση είναι να τον θαυμάζω. Η Βρισηίδα είναι μόλις 25 ετών και τη θαυμάζω. Δημιουργείται η ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο μέλλον.

Τη διαφορά ηλικίας σας πώς την αντιμετωπίζεις;

Δεν έχουμε χάσμα επικοινωνίας. Συζητάμε τα πάντα και έχουμε φτάσει σε σημείο όπου επικοινωνούμε με τα μάτια. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είναι πολύ ώριμη και σοβαρή για την ηλικία της, είναι μια κυρία. Μεταφέρετε και στα social media τη σχέση σας.

Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ό,τι κι αν έχουμε δημοσιεύσει έχει λάβει τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Τα αρνητικά σχόλια είναι ελάχιστα. Αυτό που προβάλλουμε είναι ένα ζευγάρι το οποίο ταιριάζει, αγαπιέται πολύ, είναι ερωτευμένο και ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλο. Θέλω να είμαστε με τη Βρισηίδα ένα ζευγάρι-πρότυπο, που θα παραδέχονται και θα θαυμάζουν.

Κι όταν λέω «πρότυπο», εννοώ ότι παροτρύνουμε και τα υπόλοιπα ζευγάρια να λειτουργούν με τόση αγάπη, σεβασμό και ωραίες προθέσεις. Σε μια εποχή κατά την οποία οι σχέσεις των δύο φύλων έχουν κλονιστεί σοβαρά, ίσως είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι τα ζευγάρια μπορούν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Σε κοινωνικό επίπεδο, είναι πολύ καλό αυτό που εκπέμπουμε. Γνώρισα τους γονείς και τον αδελφό της, και είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Έχει δεχθεί πολλή αγάπη από την οικογένειά της κι εγώ εισέπραξα πολύ ζεστή τη φιλοξενία τους.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved