Νέλλη Γκίνη: «Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα χωρίσαμε πριν το γάμο και σταμάτησα την εγκυμοσύνη μου»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα χωρίσαμε πριν το γάμο και σταμάτησα την εγκυμοσύνη μου»

Το ταλέντο, η ομορφιά της ψυχής της και η ταπεινότητά της, εξασφάλισαν στη Νέλλη Γκίνη μια διαχρονική πορεία με πολλές επιτυχίες στο χώρο της υποκριτικής. 

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που χώρισε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα και για την κατάθλιψη που έχει βιώσει.

Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε;

Με τον Μιχάλη και εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας δέκα πέντε μέρες πριν το γάμο, ενώ ήταν όλα κανονισμένα με κουμπάρους, μπομπονιέρες προσκλητήρια κλπ.

Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου τα οποία έχω το θάρρος κι έχω βγει να τα πω. Βγαίνω και τα λέω, διότι αν ένα δικό μου λάθος μπορεί να γίνει ένα καλό παράδειγμα για κάποιον άλλον άνθρωπο, δηλαδή να μην ενεργήσει παρορμητικά και καταστρέψει κάτι όμορφο και σημαντικό στη ζωή του, το θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία.

Αγαπώ την αλήθεια και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά ψέματα που μπορεί να ταρακουνήσουν ζωές. Αυτό που έγινε λοιπόν, είναι ότι εγώ πίστεψα σε έναν τσακωμό μας ότι ο Μιχάλης εξαφανίστηκε, επειδή για κάποιες μέρες είχε πάρει μια απόσταση και έχασα τη γη κάτω με από τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να κάνω το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου.

Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου. Θεώρησα ότι αφού δεν έχω τον Μιχάλη, τίποτα δεν έχει θέση στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό.

-Σας το συγχώρησε ποτέ εκείνος;

Βεβαίως μου το συγχώρησε. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, ερχόταν στο σπίτι, μιλούσαμε σε πολύ γλυκό και φιλικό επίπεδο. Μου έλεγε για τους γάμους, καθώς είχε παντρευτεί αυτός μετά από εμένα.

Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και λίγο πριν αρρωστήσει μου έλεγε να πάμε βόλτα με τη βάρκα στο εξοχικό του. Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα. Τα χρόνια μαζί του ήταν υπέροχα, είχαν τα πάντα.

-Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές, μεγάλης θλίψης…

Έτσι είναι. Τα τελευταία χρόνια, έπεσα, μάτωσα, αλλά έχω μάθει να σηκώνομαι γρήγορα. Διότι αν δεν σηκωθείς γρήγορα σε αυτή τη δουλειά, υπάρχει πρόβλημα. Έχω νιώσει έντονα να με παραμερίζουν άνθρωποι που έχω δουλέψει μαζί τους, αλλά και άλλοι που δεν έχω δουλέψει μαζί τους και θα ήθελα να το είχα κάνει.

Ωστόσο, εντάξει, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Οπότε ναι, σηκωνόμουν σχετικά γρήγορα, αλλά υπήρξαν περίοδοι που έμεινα κλεισμένη στο σπίτι μου. Το κακό είναι ότι δεν πήγα και σε ψυχολόγο για διάφορους λόγους, μέσα σε αυτούς και το οικονομικό, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved