Η Άννα Βίσση τραγουδά με την αδερφή της Λία και τον εγγόνο της, Νίκο - Αποκλειστικό βίντεο
Showbiz

Η Άννα Βίσση τραγουδά με την αδερφή της Λία και τον εγγόνο της, Νίκο - Αποκλειστικό βίντεο

Μια υπέροχη βραδιά στο θέατρο Άλσος με την Άννα Βίσση και εκπλήξεις... πολλές! 

Μια απολαυστική βραδιά στο θέατρο Άλσος με την Άννα Βίσση στα καλύτερά της. Και πώς να είναι αφού αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα είναι η κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα δυο λατρεμένα της εγγονάκια, ο Νίκος και ο Νέστορας.

Και φυσικά από τη συναυλία της στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Πέμπτης (13-07) δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκεί δεν ήταν μόνο η κόρη και τα εγγόνια της αλλά και η αδερφή της, Λία.

Όπως καταλαβαίνεις όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουν την Άννα στις πιο τρυφερές της στιγμές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις! Στη σκηνή κατά τη διάρκεια της βραδιά η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή την αδερφή της, Λία με την οποία ερμήνευσαν μαζί το Κυπριακό «Τα Ριάλια».

Οι δυο αδερφές με συγκίνηση τραγούδησαν μαζί και το απόλαυσαν στο έπακρο, τόσο εκείνες όσο και το κοινό.

Λίγη ώρα μετά η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή και τον εγγονό της, Νικόλα με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως για να τον ανεβάσει στη σκηνή του έκανε έναν μικρό εκβιασμό. Του είπε λοιπόν πως για να του αγοράσει τα αθλητικά παπούτσια που της ζήτησε, θα της έκανε τη χάρη να τραγουδήσει μαζί της. Έτσι κι έγινε.

Βέβαια ο μικρός δεν ακολούθησε τη γιαγιά στο ερμηνευτικό κομμάτι. Ωστόσο ήταν μια από τις πιο ωραίες και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Δες τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί ήταν οι επώνυμοι ανάμεσα στο κοινό.

Ανάμεσά τους διακρίναμε τους: Ευρυδίκη Βαλαβάνη,Ιωάννα Μπούκη-Αντώνη Σροίτερ, Χρύσα Καλπάκη-Σόφη Πασχάλη, Θέλξη, Χάρη Ρώμα και πολλούς ακόμη.

Δες φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved