Ελεάννα Τρυφίδου: Οι νέες φώτο της με μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι μοναδικές
Showbiz

Ελεάννα Τρυφίδου: Οι νέες φώτο της με μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι μοναδικές

Το breakfast @ Star τελείωσε και η Ελεάννα Τρυφίδου ξεκίνησε τις διακοπές της, απ’ όπου και δημοσίευσε εκπληκτικές φωτογραφίες!

Η δημοσιογράφος έχει χάσει κάποια κιλά εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτη τη διατροφή της και την προσπάθειά της.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τελείωσαν και ξεκίνησαν για εκείνη οι ανέμελες στιγμές και δεν σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό άφιλτρες φωτογραφίες.

Όσο για το πώς πήρες την απόφαση να χάσει κάποια κιλά, είχε πει: Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου… Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

Και πρόσθεσε η Ελεάννα: «Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Τρυφίδου. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved