Καγιά - Κρασσάς: Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά και η λήψη είναι… κινηματογραφική – Σπάνια φωτό
Showbiz

Καγιά - Κρασσάς: Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά και η λήψη είναι… κινηματογραφική – Σπάνια φωτό

Στη Σίφνο απολαμβάνει τις διακοπές της η Βίκυ Καγιά με την οικογένειά της.

Μετά από έναν δύσκολο – επαγγελματικά – χειμώνα, η παρουσιάστρια λίγο πριν μπει στα πλατό για τα γυρίσματα του GNTM, περνά υπέροχες στιγμές στο νησί παρέα με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, τα παιδιά της και την επιστήθια φίλη της, Μαρίνα Βερνίκου.

Ένα είναι όμως το στιγμιότυπο που κέρδισε την καρδιά μας, ρομαντικό και άκρως… κινηματογραφικό!

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Ηλία Κρασσά, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δες τη φωτό στη gallery

Αυτό το ταξίδι μάλιστα η Βίκυ το περίμενε όσο τίποτα αφού σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως της λείπει πολύ ένα ταξίδι με τον άντρα της.

«Να βγαίνουμε πιο συχνά ραντεβού, να κάνουμε τα διήμερά μας όπως παλιά. Μου έχει λείψει να βγούμε για ένα φαγητό οι δυο μας με τον Ηλία. Του το λέω και μου απαντάει: «Εγώ φταίω; Εσύ φταις! Αφού δεν θες να αφήνεις τα παιδιά». Μου λείπει πολύ ο Ηλίας, έχουμε να κάνουμε πάνω από ενάμιση χρόνο ένα ταξίδι ως ζευγάρι», είχε πει ενώ είχε μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει ως ζευγάρι.

«Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved