Τόνια Σωτηροπούλου: Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι απίθανη! Σπάνιες φωτό με τους γονείς της
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι απίθανη! Σπάνιες φωτό με τους γονείς της

Μεγαλωμένη σε ένα σπιτικό γεμάτο αγάπη και σεβασμό, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πάρει όλες εκείνες τις αξίες που οφείλει κάθε γονιός να «περάσει» στο παιδί του.

Η όμορφη ηθοποιός έχει πλέον δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ωστόσο οι γονείς της παραμένουν για εκείνη οι δυο άνθρωποι που της στάθηκαν και της στέκονται σε κάθε της επιλογή.

Σπάνια θα τη δούμε σε εξόδους μαζί της αφού όπως και η Τόνια είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Σε αυτές όμως τις σπάνιες φωτογραφίες που θα τους δεις μαζί, είναι αδύνατον να μην παρατηρήσεις την απίθανη ομοιότητα της Τόνιας με τη μαμά της.

Είναι το ίδιο γοητευτική, γλυκιά και όμορφη όπως η κόρη της.

Δες τους στη gallery

Η ηθοποιός τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και σε συνέντευξή της μάλιστα είχε μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που είχε περάσει με τη μάχη που είχαν δώσει οι γονείς της με τον καρκίνο.

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου… Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved