Κελεκίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για Κουρκούλη και Μενεγάκη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα»
Showbiz

Κελεκίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για Κουρκούλη και Μενεγάκη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα»

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μία ανάρτηση σήμερα με την οποία γύρισε τον χρόνο πίσω 13 ολόκληρα χρόνια, σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής της. 

Ήταν τότε, που έγκυος στο πρώτο της παιδί, η Κέλλυ Κελεκίδου παντρευόταν με πολιτικό γάμο τον άντρα της ζωής της, Νίκο Κουρκούλη, με μάρτυρες την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη.

Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της και έγραψε στη λεζάντα τους ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«14 Ιούλη 2009· Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαήλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki 💗@pounentism 💙 Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos ❤️θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου! Χρόνια μας πολλά!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι λίγο καιρό αφότου ήρθε το πρώτο του παιδί στον κόσμο έφυγε για την Αυστραλία όπου και παρέμεινε για μερικά χρόνια μέχρι που τελικά πήρε την απόφαση, και αφού είχε αποκτήσει και το δεύτερο παιδί του, να επιστρέψει και πάλι πίσω στην πατρίδα και να συνεχίσει τη ζωή του εδώ. Τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει πλήρως στις δραστηριότητές τους και τα παιδιά τους έχουν βρει και πάλι τους ρυθμούς τους εδώ στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved