Λυδία Παπαγιάννη: Η 13χρονη κόρη της Δαλιάνη είναι μία κούκλα και είναι ίδια η μαμά της!
Showbiz

Λυδία Παπαγιάννη: Η 13χρονη κόρη της Δαλιάνη είναι μία κούκλα και είναι ίδια η μαμά της!

H Λυδία Παπαγιάννη είναι πλέον στην εφηβεία και έχει ήδη αρχίσει να μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της Αγγελική Δαλιάνη

Η οικογένεια του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τήνο για διακοπές και απολαμβάνει όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Φυσικά, τα βλέμματα όλων τράβηξε η νεαρή δεσποινίδα Λυδία Παπαγιάννη η οποία έχει ψηλώσει πολύ και ήδη έχει αρχίσει να μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της.

Μαμά και κόρη έχουν καταπληκτική σχέση μεταξύ τους και παρ' όλο που η Λυδία είναι στην εφηβεία και συνήθως εκείνη την περίοδο τα κορίτσια περνούν... δύσκολες στιγμές με πολλά νεύρα και... ορμόνες στον Θεό, κάνουν πολύ καλή παρέα. Είναι πολύ δεμένες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες μαμά και κόρη είχαν πάει ταξίδι στην Ιταλία και είχαν ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από αυτή τη μοναδική εμπειρία τους.

Η Λυδία έχει και πολύ καλή σχέση και με τον πατέρα της αλλά και με τον κατά πολύ μικρότερο αδελφό της, τον 6χρονο Νικήτα ο οποίος είναι πειραχτήρι όπως ο επικεφαλής της οικογένειας, ο γνωστός ηθοποιός δηλαδή.

Πάντως, στις διακοπές τους στην Τήνο, οι τέσσερίς τους δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί, καθώς διαμένουν σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με θέα τη θάλασσα, όλες τις ανέσεις και ιδιωτική πισίνα. Δείτε παρακάτω την ξενάγηση που έκανε η Αγγελική Δαλιάνη στο κατάλυμά τους:

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειας στην Τήνο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved