Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό της για διακοπές χωρίς βαρύ μακιγιάζ
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό της για διακοπές χωρίς βαρύ μακιγιάζ

Μπορεί όλο το χειμώνα να τη βλέπεις με το απαραίτητο μακιγιάζ που επιβάλλει η κάμερα, ωστόσο όταν η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά τις καλοκαιρινές της διακοπές σχεδόν το ξεχνάει!

Δεν λέμε ότι φεύγοντας για τις διακοπές της δεν παίρνει μαζί το νεσεσέρ με όλα εκείνα τα προϊόντα που κάθε γυναίκα θέλει να έχει ώστε να κάνει ένα ωραίο μακιγιάζ, ωστόσο έχουμε παρατηρήσει πως το καλοκαίρι η Ελένη επιλέγει συγκεκριμένα προϊόντα που δείχνουν μεν το πρόσωπό της περιποιημένο αλλά δεν κάνει ποτέ το κλασσικό βαρύ μακιγιάζ!

Το μυστικό της για το ελαφρύ μακιγιάζ τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ένα!

H παρουσιάστρια όπως έχει πει και στην εκπομπή της έχει αδυναμία στα πορτοκαλί, κοραλί, ροζ και κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Τι σημαίνει αυτό;

Ένα κραγιόν σε απόχρωση που αγαπάει, ένα λευκό μολύβι στο μάτι, λίγη μάσκαρα και ελαφρύ ρουζ και η Ελένη είναι έτοιμη για βραδινές εξορμήσεις.

Επιπλέον η αυτό που θα προσέξει είναι το καλοσχηματισμένο φρύδι, όπου είναι ένα από τα κολλήματά της.

Η ίδια παρατήρησε τα τελευταία χρόνια πως ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα περιποιήσει το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved