Μενεγάκη: Η πρώτη φωτό από τις φετινές διακοπές της! Άβαφη και ερωτευμένη ποζάρει με τον Μάκη της!
Showbiz

Μενεγάκη: Η πρώτη φωτό από τις φετινές διακοπές της! Άβαφη και ερωτευμένη ποζάρει με τον Μάκη της!

Ευτυχισμένη, άβαφη και πολύ ερωτευμένη δείχνει να είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία διανύει το πιο όμορφο καλοκαίρι της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε να ανεβάσει πολλές ημέρες φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της Ελένη.

Ήταν σαφές το μήνυμά της προς τους followers της ότι θέλει να ξεκουραστεί αυτές τις πρώτες μέρες των διακοπών της, πού αλλού, στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Τώρα όμως που πλέον έχει ξεκουραστεί από έναν δύσκολο χειμώνα και έχει χορτάσει τις πρώτες μέρες διακοπών της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, όπως μας έχει συνηθίσει, ένα όμορφο καλοκαιρινό στιγμιότυπό της με τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο.

Στη φωτογραφία όπου ποζάρει, η Ελένη είναι εντελώς άβαφη και με πιασμένα τα μαλλιά της και φυσικά είναι κούκλα! Στο στιγμιότυπο, σε δεύτερο πλάνο ποζάρει με χαμόγελο ο Μάκης Παντζόπουλος ο οποίος δείχνει εξίσου ευτυχισμένος. Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ' αγαπούν! Victor Hugo»...

Τι άλλο πρέπει να γράψει η Ελένη για να μας πείσει ότι όντως πρόκειται για το πιο όμορφο και ερωτικό καλοκαίρι της; Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved