Κόνι Μεταξά: Αυτά είναι τα πεθερικά της! Η γλυκιά αφιέρωση των γονιών του Μάριου Καπότση για το γάμο
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Αυτά είναι τα πεθερικά της! Η γλυκιά αφιέρωση των γονιών του Μάριου Καπότση για το γάμο

Στον... απόηχο του παραμυθένιου διπλού γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, το νιόπαντρο ζευγάρι ανεβάζει όμορφα στιγμιότυπα... 

Σήμερα, η Κόνι Μεταξά θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα όμορφο και πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τα πεθερικά της, γονείς του Μάριου Καπότση οι οποίοι τους έγραψαν στο υπέροχο αυτό ενσταντανέ «σας αγαπάμε» με αφορμή την ένωσή τους με τον γάμο τους.

Προφανώς, η νύφη έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς του συζύγου της με τον οποίο είχαν από καιρό πάρει την απόφαση πως θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους.

Για όσους γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, ξέρουν επίσης πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και πως τα τελευταία τρία χρόνια που είναι μαζί, μοιράζονται τα πάντα με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Να θυμίσουμε ότι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το Σάββατο 9 Ιουλίου σε Ιερό Ναό στα Φαλάσαρνα με θρησκευτικό γάμο και ακολούθησε ακόμα μία τελετή... χολιγουντιανού τύπου, αυτή τη φορά στην παραλία της περιοχής που φημίζεται για την ομορφιά της.

Αργότερα ακολούθησε ξέφρενο πάρτι σε beach bar πάνω στην παραλία και ένα ξέφρενο γλέντι που έφτασε μέχρι πρωίας αφού στα decks ήταν ο Dj Valentino ενώ τραγούδησαν ζωντανά τόσο ο μπαμπάς της νύφης Λευτέρης Πανταζής όσο και η καλή φίλη του ζευγαριού Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή αφιέρωση των γονιών του Μάριου Καπότση στο νεόνυμφο ζευγάρι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved