Σοφία Παυλίδου-Χρήστος Φερεντίνος: Οι δίδυμοι γιοι τους είναι πλέον ολόκληροι άντρες και κούκλοι!
Showbiz

Σοφία Παυλίδου-Χρήστος Φερεντίνος: Οι δίδυμοι γιοι τους είναι πλέον ολόκληροι άντρες και κούκλοι!

Μπορεί η Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, και συγκεκριμένα έξι ολόκληρα χρόνια, όμως συνεργάστηκαν άψογα από την πρώτη στιγμή για να μεγαλώσουν σωστά και με τις κατάλληλες ισορροπίες τα δίδυμα αγόρια τους.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο οι οποίοι τώρα είναι φοιτητές και ακολουθούν τους δρόμους που διάλεξαν επαγγελματικά.

Έχουν τεράστια αδυναμία τόσο στον πατέρα τους όσο και στη μητέρα τους όμως πλέον είναι 18 ετών και φυσικά έχουν ανεξαρτητοποιηθεί.

Όπως κάθε παιδί της ηλικίας τους τους αρέσει να βγαίνουν με φίλους, να διασκεδάζουν για να παίρνουν χρόνο με αγαπημένα τους πρόσωπα. Φυσικά ανάμεσά τους είναι και οι γονείς τους που μετά το χωρισμό τους το 2016 μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας φρόντισαν ώστε να έχουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τους γιους τους.

«Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle» είχε παραδεχτεί εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή της για τα παιδιά της.

Η αγάπη και η τρυφερότητα περισσεύει στη συγκεκριμένη οικογένεια και παρά το διαζύγιο ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός φρόντισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, κατάλληλο και για τους δύο νεαρούς οι οποίοι έχουν ξεπεράσει σε μπόι τόσο τη μητέρα τους όσο και τον πατέρα τους. Ολόκληροι άντρες άλλωστε είναι πια.

Παρόλο που δεν το συνηθίζει η Σοφία Παυλίδου ανέβασε προσφάτως μία κοινή φωτογραφία της με τους γιους της δείχνοντας πολύ χαρούμενη που τους είχε ξανά κοντά της. Δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved