Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το τρικούβερτο γλέντι στα Άχλα για την Μαρίνα τους
Showbiz

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το τρικούβερτο γλέντι στα Άχλα για την Μαρίνα τους

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ετοιμάζουν τρικούβερτο γλέντι για την κόρη τους, Μαρίνα στα Άχλα της Άνδρου!

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο γιορτάζει την κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου στο νησί! Έτσι και φέτος η παρουσιάστρια ετοιμάζει τρικούβερτο γλέντι για την Μαρίνα της στις 17 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια διοργανώνει κάθε χρόνο ένα πάρτι για την μικρότερη κόρη της! Ετοιμάζει η ίδια τα φαγητά και υποδέχεται τους ελάχιστους και εκλεκτούς καλεσμένους της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Όναρ» στα Άχλα της Άνδρου.

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα;

Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή της κόρη.

Η μικρή Μαρίνα είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην κούκλα μαμά της. Η επτάχρονη κόρη της φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη Μαρίνα Παντζοπούλου που σε δύο μέρες έχει την γιορτή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved