Μενεγάκη: Το σχόλιο follower στην πρώτη καλοκαιρινή φώτο με τον Μάκη που την ενθουσίασε και απάντησε
Showbiz

Μενεγάκη: Το σχόλιο follower στην πρώτη καλοκαιρινή φώτο με τον Μάκη που την ενθουσίασε και απάντησε

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της εδώ και μία βδομάδα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια χθες, 14 Ιουλίου δημοσίευσε την πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία της και την είδαμε εντελώς άβαφη με πιασμένα τα μαλλιά της αλλά πάντα κούκλα έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Παντζόπουλο, τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή πριν δώδεκα χρόνια.

Η Ελένη πήγε σε ένα ταβερνάκι με τον αγαπημένο της και δημοσίευσε την πιο αυθόρμητη φωτογραφία που έχουμε δει να δημοσιεύει στο Instagram της!

Μάλιστα τα like έπεσαν αμέσως βροχή, ενώ τα σχόλια ήταν αμέτρητα.

Ένα όμως της έκανε εντύπωση και το σχολίασε και η ίδια!

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωη είναι να ξέρεις οτι κάποιοι σ αγαπούν ! Victor Hugo»!

Ένας follower της τής έγραψε: «Ακριβώς έτσι είναι! Καλά να περνάς με όσους σε αγαπούν. Συγχαρητήρια στον σύζυγό σου για τη βράβευση. Πάντα τέτοια…»!

Αυτό διάβασε η Ελένη και ενθουσιάστηκε και έσπευσε να απαντήσει στον διαδικτυακό της φίλο παρόλο που ήταν στην ταβέρνα με τον άνθρωπό της!

Να σας θυμίσουμε ότι στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας, ο Λευτέρης Σουλτάτος, ανάμεσα στα υπόλοιπα βραβεία που κέρδισε, πήρε και εκείνο του Ambassador for Greek gastronomy 2022, και δεν έκρυψε τη χαρά του τονίζοντας πως αφιερώνει το μισό βραβείο του στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύτηκαν, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος με το ξενοδοχείο ONAR που έχει στην Άνδρο.

Δείτε παρακάτω την πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης με τον Μάκη της αλλά και το σχόλιο που την ξετρέλανε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved