Βαγγέλης Αλεξανδρής: Μιλάει για τον νέο του ρόλο στη σειρά Παράδεισος κυριών στον ALPHA
Showbiz

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Μιλάει για τον νέο του ρόλο στη σειρά Παράδεισος κυριών στον ALPHA

Τον Βαγγέλη Αλεξανδρή τον αγαπήσαμε ως Κυριάκο στις «Άγριες μέλισσες», αλλά τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα υποδυθεί έναν κόντρα ρόλο στη σειρά «Παράδεισος κυριών» στον ALPHA.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον νέο ήρωα του και για τα θεατρικά σχέδια του.

Πώς ήταν το τελευταίο γύρισμα στην πεδιάδα της Κωπαΐδας;

Στην Κωπαΐδα τελειώσαμε όλοι τα γυρίσμστά μας και έμειναν κάποια για την Κίτσου, τον Γκοτσόπουλο, τη Μιχαλάκη και την Τρίγγου. Ήταν πολύ ιδιαίτερα και συγκινητικά τα γυρίσματα εκεί, ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη.

Όλοι μας αισθανόμασταν μεγάλη ευγνωμοσύνη που πήραμε μέρος στις «Άγριες μέλισσες» και ταυτόχρονα υπήρχε μια θλίψη για το ταξίδι που έφτασε στο τέλος του. Από τη μια νιώθαμε τυχεροί και από την άλλη λυπημένοι που δεν θα βλέπαμε ξανά ο ένας τον άλλο στο Διαφάνι Όλοι οι συντελεστές, από τους ηθοποιούς μέχρι τους τεχνικούς, ήταν ένας και ένας. Καλά παιδιά. Η ομάδα κέρδισε, η ομάδα ξεχώρισε. Ο ένας καμάρωνε για τον άλλο. Αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Δεν υπήρχαν μονάδες σε αυτό το σίριαλ.

Πού θα σας δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά στάθηκα σε μία. Στη σειρά του ALPHA «Παράδεισος κυριών», που διαδραματίζεται στην εποχή του ’60. Θα υποδύομαι το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά.

Γιατί ενώ ο Κυριάκος ήταν ένας καλός άνθρωπος, τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο. Στη σειρά θα παίζουν επίσης ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι. Όμως, για την ώρα, τώρα που τα γυρίσματα των «Μελισσών» τελείωσαν, θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου να πάμε διακοπές στην Κρήτη. Οταν μπαίνω στη θάλασσα, νιώθω ότι μου ρουφάει όλα τα προβλήματά μου και βγαίνω καθαρός, καινούργιος.

Θεατρικά πού θα σας δούμε το χειμώνα;

Στο Θέατρο Νέος Ακάδημος, στην παράσταση «Dogville», με τον Στέλιο Μάινα, την Έλλη Τρίγγου και μια πλειάδα ηθοποιών. Το έργο στηρίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη ταινία του 2003 με τη Νικόλ Κίντμαν, την οποία είχε λατρέψει το σινεφίλ κοινό.

Διαδραματίζεται μετά το οικονομικό κραχ στην Αμερική του 1930 και απευθύνεται καίρια και στο σήμερα. Γιατί και σήμερα υπάρχουν βία, εξουσία και ρατσισμός.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved