Η Έφη Παπαθεοδώρου γίνεται... Σμυρνιά γιαγιά!
Showbiz

Η Έφη Παπαθεοδώρου γίνεται... Σμυρνιά γιαγιά!

Η Έφη Παπαθεοδώρου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του OPEN «Έρωτας φυγάς», όπου θα υποδυθεί τη γιαγιά Αθηνά.

H ηθοποιός ρεπερτορίου, μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, με διακρίσεις, συμμετοχές σε ταινίες εγχώριας και διεθνούς παραγωγής, συγγραφέας πολλών βιβλίων και θεατρικών έργων.

- Συστήστε μας τη γιαγιά Αθηνά.

«Το έργο ξεδιπλώνεται τη δεκαετία του '50. Η γιαγιά Αθηνά είναι από τη Σμύρνη και είναι πολύ ευκατάστατη. Ζει με την κόρη της. Πάσχει από άνοια, οπότε άλλα πράγματα θυμάται και άλλα τα ξεχνάει. Ο ρόλος της μέχρι στιγμής όπως βλέπω είναι καθοριστικός. Καταλαβαίνει πράγματα που δεν λέγονται. Βέβαια, είναι δραματικός ρόλος.

Και ως Θεοπούλα στο “Παρά πέντε” είχα λίγο άνοια, αλλά ήταν κωμωδία. Ο ρόλος της Αθηνάς έχει και ευτράπελα. Ξέρει γράμματα, έκανε μουσική, διάβαζε ποίηση. Άλλωστε, κάποιες στιγμές απαγγέλλει κάποιο στίχο, όπως για παράδειγμα από ποίημα του ΒιζυηνΟύ. Είναι ανοιχτό μυαλό. Νομίζει πως η νύφη της, η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου), είναι Τουρκάλα, την μπερδεύει με την νταντά της που είχε στη Μικρά Ασία. Έχει πολύ γούστο γιατί εκεί που θυμάται τον εγγονό, τον ρωτάει ποιος είναι».

- Η Πέμη Ζούνη υποδύεται τη Μαριέτα, κόρη της γιαγιάς Αθηνάς;

«Πράγματι. Αυτή η θαυμάσια ηθοποιός, είναι υπέροχη στο θέατρο και γλυκύτατη ως άνθρωπος. Πραγματικά, χαίρομαι που θα συνεργαστούμε για πρώτη φορά».

- Η Αλεξάνδρα είναι κόρη της Μαριέτας;

«Όχι. Έχει έναν γιο, τον Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα είναι ο βασικός χαρακτήρας, που είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο. Γίνεται το επεισόδιο, όπου ο Μάρκος σκοτώνει κάποιον εκβιαστή.

Φεύγουν τρεχάλα και φτάνουν στο κτήμα που ανήκει στην οικογένεια της Μαριέτας, δηλαδή της Πέμης Ζούνη, και του γιου της Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα πιάνει δουλειά, είναι ράφτρα και γίνεται αγαπητό πρόσωπο της οικογένειας. Η Μαριέτα την αγαπά πολύ και ο Ιάσονας την ερωτεύεται. Η Αλεξάνδρα, όμως, αγαπά τον Μάρκο».

- Ελκυστικός ο ρόλος σας;

«Αν και δεν ήθελα να παίξω αυτό το καλοκαίρι, γιατί κουράζομαι, είναι υπέροχος ο ρόλος. Άλλωστε, με την εταιρία παραγωγής, Αργοναύτες Α.Ε., δουλέψαμε στην εκπληκτική ταινία “Όλα θα πάνε καλά” σε σκηνοθεσία Γιάννη Ξανθόπουλου. Με τον Δημήτρη Πιατά, τη Φαίη Ξυλά, τον Άκη Σακελλαρίου»

Πηγή:Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved