Ήμελλος: «Με εξοργίζει ο εαυτός μου, όταν δεν μπορεί να διαχειριστεί πράγματα και να τα εκτιμήσει»
Showbiz

Ήμελλος: «Με εξοργίζει ο εαυτός μου, όταν δεν μπορεί να διαχειριστεί πράγματα και να τα εκτιμήσει»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, Δημήτρης Ήμελλος, δικαιώνεται διαρκώς από τις προσεγμένες επιλογές του σε ρόλους και συνεργάτες, για την TV, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για όσα τον εξοργίζουν και αν περιμένει τη στιγμή που θα τον σκηνοθετήσει ο 24χρονος γιος του.

Στην εποχή όπου όλοι κυνηγούν τα «likes», η εκτίμηση τι ρόλο διαδραματίζει στη ζωή σας;

«Μεγάλο ρόλο, απλά να μην είναι εκτίμηση από εκεί που τη ζητάς. Αυτός που σου βάζει like, για παράδειγμα, μπορεί ταυτόχρονα να βάζει like και σε κάτι που εσύ δεν εκτιμάς.

Κατ’ αρχάς δίνω σημασία στην εκτίμηση των ανθρώπων του σιναφιού μου, γιατί με αυτούς συνυπάρχω στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο. Επίσης, ο τρόπος που εκφράζεται από κάποιους ανθρώπους, που το καταλαβαίνεις αν είναι βαθύ ή είναι εντελώς επιφανειακό και αναλώσιμο».

Περιμένετε τη στιγμή που ο 24χρονος γιος σας, Φοίβος, θα σας σκηνοθετήσει;

«Μακάρι. Το χειμώνα θα σκηνοθετηθώ από το μαθητή μου Γιώργο Κουτλή, που τον είχα στο Ωδείο Αθηνών, πριν από επτά χρόνια. Αυτό είναι ευχάριστο και για το δάσκαλο και για τον πατέρα».

Τι σας εξοργίζει;

«Ο εαυτός μου, όταν δεν μπορεί να διαχειριστεί πράγματα και να τα εκτιμήσει. Οπότε υπερβάλλει και κάνει διάφορα πράγματα. Είμαι γενικά εξοργιστικός τύπος».

Πηγή:Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved