Aθηνά Καμπάκογλου: Αυτός ο πασίγνωστος και αγαπητός ηθοποιός είναι ο σύζυγος της παρουσιάστριας
Showbiz

Aθηνά Καμπάκογλου: Αυτός ο πασίγνωστος και αγαπητός ηθοποιός είναι ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Την Αθηνά Καμπάκογλου απολαμβάνουμε κάθε Σαββατόβραδο στην ΕΡΤ2 μέσα από την μουσική εκπομπή της «Η αυλή των χρωμάτων». Και μπορεί να είναι χρόνια στη δημοσιότητα ωστόσο την προσωπική της ζωή έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα Μέσα.

H γλυκύτατη παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη. Ποιος είναι ο σύζυγός της; Είναι ο Χάρης Εμμανουήλ!

«Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι το αγόρι μου, ο ηθοποιός Χάρης Εμμανουήλ Αγγουράκης, που μοιραζόμαστε τούτο τον μάταιο κόσμο εδώ και 25 χρόνια, και φυσικά ο καρπός αυτής της ωραίας συνύπαρξης, η κόρη μου Ερατώ», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και ο έρωτάς τους είναι «ζωντανός» χάρη στην πολύ όμορφη σχέση τους.

Ο Χάρης Εμμανουήλ, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς με μακρά πορεία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς.

«Είμαστε 30 χρόνια μαζί και είναι πολύ ωραία. Είναι ο ζεν πρεμιέ μου, είναι ερωτεύσιμος στη σκηνή, αλλά δεν ζηλεύω καθόλου», είπε η ίδια μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (15-07) στην εκπομπή Love it.

«Είναι ωραίο ο άνθρωπός σου να σε στηρίζει και να χαίρεται με την εξέλιξή σου. Χρωστώ πολλά στον Χάρη, έχει μια αυτάρκεια θαυμαστή και μια στάση ζωής ξεκάθαρη. Οταν έχεις καλό συνοδοιπόρο, η ζωή είναι ευκολότερη, μοιράζεσαι και τις χαρές και τις δυσκολίες. Νομίζω ότι το να «κρατήσεις» το σπίτι σου σήμερα είναι μια επαναστατική πράξη, όπως κάποτε ήταν να το διαλύσεις», έχει πει ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η κόρη τους Ερατώ ακολουθεί το επάγγελμα του μπαμπά της.

«Η Ερατώ μάς το ανακοίνωσε δύο μήνες πριν μπει στη δραματική σχολή, της είπαμε και εμείς τις κλασικές κοινοτοπίες «να έχει γερό στομάχι» και διάφορα άλλα χαριτωμένα. Ανήκει πλέον στην οικογένεια του Θεάτρου Τέχνης και πιστεύω ότι, αν έχει κάτι να πει, θα το πει, όποιες και να είναι οι συνθήκες που θα επικρατήσουν».

Δες κοινές τους φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved