Ασυγκράτητοι Μαρτίκας – Βρισηίδα! Η τρυφερή αγκαλιά και η ερωτική εξομολόγηση!
Showbiz

Ασυγκράτητοι Μαρτίκας – Βρισηίδα! Η τρυφερή αγκαλιά και η ερωτική εξομολόγηση!

Ερωτική μίνι απόδραση για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου στη Μύκονο!

Το ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο τον έρωτά του και αρκεί να δει κανείς τις κοινές τους φωτογραφίες. Το ριάλιτι επιβίωσης τους έφερε πιο κοντά και, όπως όλα δείχνουν, ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό!

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνουν τη σχέση τους και πλέον έχουν όλο το χρόνο δικό τους, για να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να ζήσουν όλο αυτό που τους συμβαίνει.

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο νησί της Μυκόνου, με σκοπό να περάσουν φανταστικά λίγες ημέρες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15-07) ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από την παραλία της Μυκόνου, την κρατά αγκαλιά και της εξομολογείται τον έρωτά του με το εξής μήνυμα: « Είναι το γέλιο , είναι ένα φιλί , είναι μια γουλιά κρασί , ..........είναι καλοκαίρι !!», γράφει ο ίδιος

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι όλη η σχέση μου με τη Βρισηίδα αντιμετωπίστηκε με τεράστια καχυποψία και απαξίωση. Γιατί συνέβη αυτό -από τους δημοσιογράφους κυρίως- δεν το καταλαβαίνω.

Έγιναν κάποια σχόλια, όπως «αν ήμουν στη θέση σου, θα το κρατούσα κρυφό και δεν θα το κοινοποιούσα τόσο έντονα με την κάμερα μπροστά», που με ενόχλησαν. Να επισημάνω εδώ ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό.

Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία - γιατί το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν», έχει πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved