Θεοδωρίδου: Η αναπάντεχη «εισβολή» στη σκηνή που την ανάγκασε να διακόψει 2 φορές τη συναυλία της!
Showbiz

Θεοδωρίδου: Η αναπάντεχη «εισβολή» στη σκηνή που την ανάγκασε να διακόψει 2 φορές τη συναυλία της!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συνηθίσει τα... ντου στη σκηνή από θαυμαστές της που θέλουν να της δείχνουν πάντα την αγάπη τους, όμως αυτή την εισβολή και μάλιστα... μαζική δεν την περίμενε στη συναυλία που έδωσε στην Έδεσσα. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε δώσει ραντεβού με το κινητό της στην Έδεσσα στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι πού κάτι μικρά παιδάκια βρέθηκαν κοντά της για να της κάνουν μία μικρή αγκαλιά και όπως αποδείχθηκε, να της πουν τα πιο τρυφερά λόγια.

Φυσικά η Νατάσα Θεοδωρίδου τους έκανε όλα τα χατίρια και χρειάστηκε να διακόψει τη συναυλία της για να μιλήσει μαζί τους. Μάλιστα ένα χαριτωμένο κοριτσάκι της είπε κάτι που ούτε καν περίμενε. Τι ήταν αυτό; Της εκμυστηρεύτηκε ότι κουνιέται το δόντι της και ότι πρόκειται να πέσει. Φυσικά η Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασε σε γέλια και θέλησε από μικροφώνου να το μοιραστεί με το υπόλοιπο κοινό.

Ένα άλλο κοριτσάκι δεν σταμάτησε να της λέει πόσο όμορφη είναι και πόσο ωραία μυρίζει, με την ίδια την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως... Λούστηκε με το άρωμά της πριν βγει στη σκηνή.

Και ύστερα η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε από το κοινό να κάνει κάτι μαγικό για τα μικρά παιδάκια που κράτησε κοντά της. Ζήτησε να σβήσουν τα μεγάλα και οι θεατές να ανάψουν τα κινητά τους ώστε τα πιτσιρίκια να μαζευτούν από την εικόνα μέσα στο σκοτάδι. Και τα κατάφερε.

Στο απολαυστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εχθές στην Έδεσσα είχα την πιο ζεστή παρέα.. Τα παιδιά… με αγκάλιαζαν, μου έλεγαν όμορφα αγνά λόγια... Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και με την αγάπη μας αυτό το μέλλον θα είναι φωτεινό… Μικροί μου φίλοι μου δώσατε ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω... Σας αγαπάω…».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved