Ζενεβιέβ Μαζαρί-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συναντήθηκαν τυχαία στα Κουφονήσια! (photos)
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συναντήθηκαν τυχαία στα Κουφονήσια! (photos)

Τυχαία στα Κουφονήσια συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες δύο πρώην συνεργάτιδες οι οποίες έτυχε να διασταυρώσουν τα... ξίφη τους και δημόσια πριν από λίγο καιρό. 

Ο λόγος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που όπως αποκαλύπτει σήμερα μέσα από φωτογραφίες το ΟΚ είχαν συνάντηση στις διακοπές τους στο νησί.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και ανέμελες και οι δύο, περιτριγυρισμένες από αγαπημένα τους πρόσωπα, οι δυο τους οι οποίες είχαν συνεργαστεί στο GNTM στο παρελθόν έτυχε να κάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία στην ίδια παραλία και αναπόφευκτα συναντήθηκαν. Μάλιστα η Ηλιάνα ήταν εκείνη που έσπευσε να χαιρετήσει τη Ζενεβιέβ η οποία απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη και τα παιδιά τους.

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παράτεινε τις διακοπές της στα Κουφονήσια τις οποίες είχε ξεκινήσει με την Έλενα Χριστοπούλου και μάλιστα προ ημερών οι φωτογραφικοί φακοί την απαθανάτισαν να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα, με το 34χρονο μοντέλο παρουσιάστρια να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Ο σύντροφός της έφτασε στα Κουφονήσια—όπου η ίδια κάνει διακοπές εδώ και αρκετό καιρό- κι εκείνη τον υποδέχθηκε με μεγάλη τρυφερότητα.

Οι δυο τους ήταν εξαιρετικά διαχυτικοί, ενώ η άνεσή τους με τις επιστήθιες φίλες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου, Κλέλια Ανδριολάτου και Βασιλική Ρούσσου στην παρέα τους, ήταν σαφής ένδειξη ότι η σχέση τους δεν είναι πολύ πρόσφατη.

Δείτε φωτογραφίες από τα Κουφονήσια τόσο από τη συνάντηση της Ζενεβιέβ με την Ηλιάνα όσο από τις διακοπές τους με τους δικούς τους ανθρώπους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved