Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσεί βαριά από κορονοϊό και παραδέχεται: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα!»
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσεί βαριά από κορονοϊό και παραδέχεται: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα!»

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία είχε τα τελευταία χρόνια προβλήματα με την υγεία της και είναι λογικό η νόσησή της να προκαλεί ανησυχία. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στον Γιάννη Αρμουτίδη και την Espresso αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνά επισημαίνοντας: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα!».

Ευτυχώς έχει άνθρωπο να τη φροντίζει αλλά και την αγάπη των φίλων της που δυστυχώς, λόγω καραντίνας και για να μην νοσήσουν και εκείνοι, της τηλεφωνούν συνεχώς για να της συμπαραστέκονται. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε:

«Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο! Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή – το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι. Και έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω…

Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από εμένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου».

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου μόλις πριν από λίγους μήνες κατάφερε να απαλλαγεί από το αναπηρικό αμαξίδιο καθώς για πολλά χρόνια μετά από ένα φρικτό τροχαίο, αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Δεν έχασε όμως ποτέ την αισιοδοξία της και μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών και απανωτών χειρουργείων κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες τη χαιρόμασταν όταν τη βλέπαμε να απολαμβάνει όμορφες θεατρικές παραστάσεις ή να δίνει το παρών σε συναυλίες ή σε εμφανίσεις αγαπημένων της καλλιτεχνών.

Τώρα, με τον κορονοϊό, προέχει και πάλι να βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία της ώστε να γίνει και πάλι καλά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved