Σπύρος Μαρτίκας: Οι σοβαρές σκέψεις με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για το κοινό τους μέλλον!
Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας: Οι σοβαρές σκέψεις με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για το κοινό τους μέλλον!

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους και μάλιστα κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον!

Μάλιστα, ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε τα σχέδιά τους που είναι να ζήσουν άμεσα κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος παραδέχτηκε στο Secret: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».

Παρά το γεγονός ότι η Βρισηίδα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε για να ζήσει με τον άνδρα που ερωτευτεί, κανένας από τους δύο δεν δείχνει να είναι έτοιμος για γάμο. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε για αυτό το ενδεχόμενο: «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί με αφορμή τη συμμετοχή και των δύο στο Survivor και μάλιστα είχαν έρθει κοντά από τον πρώτο καιρό της παρουσίας τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η ερωτική διάθεση του ενός προς τον άλλον και η έλξη που ένιωθαν ήρθε σταδιακά και για δύο μήνες ήταν αχώριστοι και μάλιστα γινόμασταν συχνά κατά τη διάρκεια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης μάρτυρες αυτού του έρωτα.

Μία παρεξήγηση που συνέβη λίγο πριν εκείνη αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από απόφαση του κοινού, στάθηκε η αφορμή για να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση, δίνοντας όμως συγχρόνως και οι δύο την υπόσχεση ότι εκτός Survivor θα έδιναν ακόμα μία ευκαιρία στα δυνατά συναισθήματα που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Έτσι και έγινε και όταν ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε με τη σειρά του από το παιχνίδι συναντήθηκε με τη Βρισηίδα και ήταν σαν να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα κακό ανάμεσά τους. Από τότε είναι μαζί και αφού περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι διακοπών θα επιστρέψουν για να φτιάξουν το σπιτικό τους ώστε να μοιράζονται σε αυτό την καθημερινότητά τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved