Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύει αύριο τον αδελφό του, Παύλο! Το pre wedding party και οι ετοιμασίες
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύει αύριο τον αδελφό του, Παύλο! Το pre wedding party και οι ετοιμασίες

Μεγάλη χαρά στην οικογένεια Αργυρού αφού ο τρίδυμος αδελφός του Κωνσταντίνου, ο Παύλος Αργυρός, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του με θρησκευτικό γάμο

Ο θρησκευτικός γάμος του Παύλου με την αγαπημένη του Άννα Μαρία Αναξαγόρου γίνεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τον πολιτικό που είχε κάνει το ζευγάρι.

Ο γαμπρός δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο αφού είναι οικονομολόγος ενώ η σύζυγός του είναι yoga expert.

Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ δεμένος με τα δύο αδέλφια του, τον Παύλο και την Κατερίνα που ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Ο τραγουδιστής είχε πει για τον αδελφό του σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

Η Κατερίνα Αργυρού είχε παντρευτεί το 2018 με τον σύντροφό της Αλέξη Τράκα με θρησκευτικό γάμο.

Χθες, η Άννα Μαρία Αναξαγόρα ανέβασε βίντεο από το pre wedding πάρτι που δόθηκε για φίλους και συγγενείς και έδειχνε πραγματικά πολύ ευτυχισμένη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον περυσινό γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved