Κόνι Μεταξά: Δεν πάει ο νους σου ποιας επώνυμης το όνομα έγραψε κάτω από το νυφικό παπούτσι
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Δεν πάει ο νους σου ποιας επώνυμης το όνομα έγραψε κάτω από το νυφικό παπούτσι

Νέες φωτογραφίες από το γάμο της δημοσίευσε η Κόνι Μεταξά μια εβδομάδα μετά τον παραμυθένιο της γάμο στην Κρήτη. Ποιο όνομα έγραψε κάτω από το νυφικό παπούτσι; 

Ανάμεσα σε αυτές όμως είδαμε και μια στην οποία πόζαρε με το παπούτσι της δείχνοντάς μας τα ονόματα που είχε γράψει από κάτω.

Βλέπεις η Κόνι, τήρησε όλα τα έθιμα του γάμου και μια από αυτές θέλουν τη νύφη να γράφει κάτω από το παπούτσι ονόματα ανύπαντρων γυναικών και όπως θέλει η παράδοση όποια από αυτά σβηστούν θα είναι τυχερά και σύντομα θα παντρευτούν.

Παρατηρώντας όμως τα ονόματα είδαμε ότι κάτω κάτω στη λίστα είχε γράψει και αυτό της μητέρας της Ζώζας.

Δες τις φωτογραφίες

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μετά τον θρησκευτικό γάμο του στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στα Φαλάσαρνα, βρέθηκαν σε μία καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής και αντάλλαξαν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, αλά... Χόλιγουντ.

Μάλιστα, εκεί ο Μάριος Καπότσης είπε ένα πολύ τρυφερό «Σ' αγαπώ» στη γυναίκα του ενώ εκείνη μιλώντας σε άπταιστα αγγλικά αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της με τα πιο γλυκά λόγια, τονίζοντας πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την έπεισε να αλλάξει γνώμη για τον γάμο και τελικά να παντρευτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved