Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέβασε φωτό στο Instagram και «σείστηκε» το twitter για τον Αστέρη
Showbiz

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέβασε φωτό στο Instagram και «σείστηκε» το twitter για τον Αστέρη

Σασμός: Ο πρώτος κύκλος της σειράς έριξε αυλαία, ωστόσο στο twitter οι φαν της σειράς συνεχίζουν να σχολιάζουν την μεγάλη επιτυχία, τα πρόσωπα, τους έρωτας, τους φόνους, τις εξελίξεις και ανάμεσα σε αυτά την πρόσφατη φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη!

Ο ηθοποιός προφανώς σε ένα break από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, έκανε μια μίνι απόδραση σε κάποιο νησί χωρίς να το αποκαλύπτει και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (16-07) μοιράστηκε με τους followers του μια σχετική φωτογραφία.

«Μαγικές κρυψώνες…».

Η φωτογραφία αυτή έφερε πανικό στο twitter με τα κολακευτικά σχόλια για τον λατρεμένο τους Αστέρη να είναι καταιγιστικά!

Δες τη φωτό αλλά και τα σχόλια στη gallery

Αναφορικά με το πρώτο spoiler της νέας σεζόν για Αστέρη και Αργυρώ, «ανοίγουν» νέο πόλεμο με αφορμή τη δολοφονία του Άγγελου.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου ο Άγγελος πέφτει νεκρός με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να συλλαμβάνει τον Μαθιό στα σκαλιά της εκκλησίας πριν καν προλάβει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Βασιλική.

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς συνεχίζει να είναι σε πόλεμο και μάλιστα θα είναι ακόμη πιο τεταμένη αφού η Αργυρώ θεωρεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδερφού της.

Μπορεί να τους ενώνει ένα παιδί κι ένα νεφρό, αφού ο Αστέρης έγινε δοτής ωστόσο ουδείς γνωρίζει πότε θα αποκαλυφθεί το μυστικό! Το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν θα βρει το πρώην ζευγάρι σε… μεγάλη διαμάχη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved