Επίδαυρος: Αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Λιγνάδη – Το πανό πάνω από τους θεατές
Showbiz

Επίδαυρος: Αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Λιγνάδη – Το πανό πάνω από τους θεατές

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το βράδυ του Σαββάτου (16-07) στο κατάμεστο θέατρο της Επιδαύρου για την παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη και πλειάδα ηθοποιών, στο κοινό υψώθηκε πανό με τη φράση «Βιαστής είναι».

---1672022-95307-.jpg

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

Το βράδυ της Παρασκευής (15-7) στην πρεμιέρα του έργου «Η Ανατολή» στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας στο Ναύπλιο αναγνώστηκε η ανακοίνωση του ΣΕΗ εκ μέρους όλων των ηθοποιών της παράστασης μέσα από την οποία «καταδίκασαν» την απόφαση αυτή. «Θέλουμε ο ήλιος να πάψει επιτέλους να είναι νοητός. Είμαστε με τα θύματα. Ο ένοχος για δύο βιασμούς παιδιών Δημήτρης Λιγνάδης να παραμείνει στη φυλακή», κατέληξε ο Μιχάλης Τιτόπουλος που εκπροσώπησε τους συναδέλφους του.

Την ίδια ώρα στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου ο Χάρης Τζωρτζάκης διάβασε σχετική ανακοίνωση, εκ μέρους όλων των ηθοποιών της παράστασης «Ρίζες από βαμβάκι» ενώ τρίτη στη σειρά διαμαρτυρία σημειώθηκε και στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Θυμίζουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, μετά από συνολικά 31 συνεδριάσεις έριξε αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση κατά την οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος δικάστηκε με τις κατηγορίες τεσσάρων βιασμών αφέθηκε ελεύθερος καθώς όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο λόγω πρότερου βίου παίρνει αναστολή για την ποινή των 12 χρόνων που του επιβλήθηκαν.

Η απόφαση ελήφθη με 4-3 πλειοψηφία με τρεις ενόρκους να μειοψηφούν στην επιθυμία τους να παραμείνει στις φυλακές ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved