Με ορό στο χέρι η Ιωάννα Τούνη – Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Showbiz

Με ορό στο χέρι η Ιωάννα Τούνη – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ένα βίντεο με ορό στο χέρι ανέβασε η Ιωάννα Τούνη και αναστάτωσε τους followers της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής (15-07) έκανε την επανεμφάνισή της στο Instagram μετά από μερικές μέρες απουσίας και αποκάλυψε πως η υγεία της δεν είναι και στα καλύτερά της αλλά σιγά σιγά συνέρχεται χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι έχει συμβεί.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στο νέο βίντεο που η ίδια πόσταρε έγραφε «Μπας και συνέλθω».

Θυμίζουμε πως και στο παρελθόν η Ιωάννα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο οπού της είχαν χορηγηθεί βιταμίνες.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με την ίδια βέβαια να έχει απαντήσει πως:

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ. Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνεις στην κλειδαρότρυπα μου, δεν σε απασχολεί τίποτα», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved