Πατριαρχέας-Δράκου: Το γλέντι μετά τη διπλή βάφτιση με τον Κυανό και η μαντινάδα του «Πότη»
Showbiz

Πατριαρχέας-Δράκου: Το γλέντι μετά τη διπλή βάφτιση με τον Κυανό και η μαντινάδα του «Πότη»

Μέρα απίστευτης χαράς ήταν η χθεσινή για τον Θανάση Πατριαρχέα και τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Η διπλή βάπτιση έγινε στις 7 το απόγευμα και οι μικρές πήραν τα ονόματα, Κύνθια και Σταύρια. Οι ετοιμασίες για τα δύο μυστήρια ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακές και ξεχώρισε τόσο ο στολισμός της εκκλησίας βρισκόταν σε μία καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής όσο και τα κεράσματα περίμεναν τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τα τραπέζια να στήνονται όπως ακριβώς γίνεται στα ελληνικά χωριά με σουβλιστά αρνιά, ντόπιες γουρουνοπούλες και άλλες παραδοσιακές λιχουδιές.

Και ύστερα ήρθε ο χορός και το τραγούδι όπως συνηθίζεται μετά από ένα τόσο καλό φαγοπότι με τον Γιάννη Κρητικό ή αν προτιμάτε τον τηλεοπτικό Πότη από τη Γη της ελιάς που είναι προσωπικός φίλος του Θανάση Πατριαρχέα να παίρνει τα ηνία της διασκέδασης μαζί με άλλους μουσικούς και να αφιερώνει από μικροφώνου μαντινάδες με ευχές τόσες των ηθοποιών όσο και στη σύζυγό του η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί.

Το γλέντι άναψε όταν το μικρόφωνο πήρε ο Κυριάκος Κυανός ο οποίος είναι επίσης προσωπικός φίλος του ζευγαριού και δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή του με τις κόρες του. Πήρε λοιπόν το μικρόφωνο και οδήγησε όλους τους παρευρισκόμενους σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CgFuPGuIpZ5
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved