Μενεγάκη: Σήμερα το τρικούβερτο γλέντι που ετοιμάζει κάθε χρόνο για τη γιορτή της Μαρίνας της!
Showbiz

Μενεγάκη: Σήμερα το τρικούβερτο γλέντι που ετοιμάζει κάθε χρόνο για τη γιορτή της Μαρίνας της!

Η 17η Ιουλίου είναι μέρα γιορτής για την οικογένεια Παντζόπουλου-Μενεγάκη καθώς γιορτάζει το στερνοπούλι τους, η Μαρίνα Παντζοπούλου, και φυσικά σήμερα από το πρωί δέχονται ευχές αλλά κάνουν και τις απαραίτητες ετοιμασίες για το μεγάλο γλέντι!

Ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού, η γιορτή της Αγίας Μαρίνας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την Ελένη Μενεγάκη να ανοίξει τις πόρτες του επίγειου παραδείσου της, στα Άχλα της Άνδρου και να υποδεχτεί φίλους και στενούς συγγενείς έχοντας φυσικά δίπλα της όλα τα παιδιά της που είναι οι μεγάλες της αγάπες. Θέλει να γιορτάζει αυτή τη μέρα με ένα πολύ περιποιημένο τραπέζι, το οποίο επιμελείται η ίδια και φυσικά δεν απογοητεύει ποτέ ως οικοδέσποινα.

Για όσους δεν γνωρίζουν πίσω από το όνομα «Μαρίνα» που έδωσε στη μικρή της κόρη, τη μοναδική που απέκτησε με τον τελευταίο σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή της κόρη.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου αντιπροσωπεύει τόσο για την Ελένη όσο και για τον Μάκη της την επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα που έμελλε να φτάσε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και να χαρίσει και στους δύο την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν. Όσο για τη χαριτωμένη 7χρονη Μαρίνα, είναι η χαρά της ζωής και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο πολύ στη μαμά της καθώς έχει πάρει τα χρώματά της αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved