Χείμαρρος η Μαριάνα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»
Showbiz

Χείμαρρος η Μαριάνα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»

Χειμαρρώδης ο λόγος της Μαριάννας Τουμασάτου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ηθοποιός, η οποία ποτέ δεν «μασάει» τα λόγια της, φιλοξενούμενη στην εκπομπή Open Weekend, σχολίασε την αποφυλάκισή του ηθοποιού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει,το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε:

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλη κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Δεν με αφορά αυτό. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Οφείλουν τα πράγματα να είναι στη θέση τους. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή».

Θυμίζουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, μετά από συνολικά 31 συνεδριάσεις έριξε αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση κατά την οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος δικάστηκε με τις κατηγορίες τεσσάρων βιασμών αφέθηκε ελεύθερος καθώς όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο λόγω πρότερου βίου παίρνει αναστολή για την ποινή των 12 χρόνων που του επιβλήθηκαν.

Η απόφαση ελήφθη με 4-3 πλειοψηφία με τρεις ενόρκους να μειοψηφούν στην επιθυμία τους να παραμείνει στις φυλακές ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved