Παραμυθένια πρόταση γάμου στην παραλία! Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram
Showbiz

Παραμυθένια πρόταση γάμου στην παραλία! Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Τάμτα Μαστοράκη!

Το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανακοίνωσε τον αρραβώνα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της ενώ μας έβαλε λίγο στο παραμυθένιο σκηνικό οπού έγινε η πρόταση γάμου στην παραλία.

«It was a magical night. I said YES 💍 ❤️ 🙏 🧿», έγραψε η ίδια λέγοντας στον αγαπημένο και μέλλοντα σύζυγό της το πολυπόθητο «ναι».

Η ίδια βέβαια δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο εμείς να της ευχηθούμε με το καλό!

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Θυμίζουμε πως η Τάμτα Μαστοράκη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το My Style Rocks όταν μετά από έντονη αδιαθεσία είχε λιποθυμήσει στο πλατό.

Το μοντέλο είχε πάει με σκοπό ν’ αναδείξει το στυλ της, αλλά και να μάθει νέα tips για την μόδα, αλλά κατά την διάρκεια της συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ δημιουργήθηκαν κόντρες, με αποτέλεσμα εκείνη να πιεστεί και να δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία της. Δεν κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει στα πολύωρα γυρίσματα, και όταν λιποθύμησε στο πλατό, πήρε την απόφαση ν’ αποχωρήσει. «Οι γιατροί πίστευαν ότι έχω πάθει εγκεφαλικό», είχε πει η ίδια μετά τα την αποχώρησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved