Μπουλέ: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της – Το πάρτι, η απίθανη διακόσμηση και η κατάξανθη Σεμέλη
Showbiz

Μπουλέ: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της – Το πάρτι, η απίθανη διακόσμηση και η κατάξανθη Σεμέλη

Τα πρώτα γενέθλια της κόρη της γιόρτασαν η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ, διοργανώνοντας ένα παραμυθένιο πάρτι!

Η παρουσιάστρια έχοντας πλέον αποδεσμευτεί από τις επαγγελματικές της υποχρέωσες είχε όλο το χρόνο να οργανώσει μια απίθανη βραδιά για το μωράκι της και τους φίλους της οικογένειας.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια από φανταστικές φωτογραφίες μέσα από τις οποίες είδαμε την υπέροχη διακόσμηση στις αποχρώσεις του ροζ, την παραμυθένια τούρτα της μικρής, τα γλυκύσματα και τις λιχουδιές του μπουφέ ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψε» η μικρή κατάξανθη Σεμέλη!

Δες τις φωτό στη gallery

«Ήταν βράδυ, ήμουν μαζί με τον Γιώργο στο σπίτι καν εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά όταν έκανα το τεστ εγκυμοσύνης.. Δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος, είχα μικρή καθυστέρηση, που για τα δεδομένα μου όμως ήταν φυσιολογική. Το έκανα κυρίως γιατί δεν ήθελα να έχω δεύτερες σκέψεις και να μπορώ να τρώω και να πίνω ανεμπόδιστα καθώς ήταν η περίοδος της καραντίνας και περνούσαμε πολύ χρόνο στο σπίτι. Σοκαρίστηκα όταν βγήκε θετικό. Την επόμενη μέρα έκανα δεύτερο τεστ, που βγήκε επίσης θετικό, και επικοινώνησα με το γιατρό μου για να τον ενημερώσω λέγοντας του ότι πιθανόν να μην ήταν σωστά τα αποτελέσματα! Εκείνος βέβαια μου εξήγησε ότι είμαι ξεκάθαρα έγκυος και μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να συζητούσαμε από κοντά», είχε πει η ίδια μιλώντας για τις πρώτες στιγμές όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved